Cătălin Botezatu, mai ceva ca o femeie! Şi-a injectat toată faţa ca să arate mai tânăr

Cătălin Botezatu este un metrosexual în adevăratul sens al cuvântului. Cunoscutul designer nu se fereşte să apeleze la trucuri de înfrumuseţare şi să se supună la cele mai dureroase proceduri, pentru a învinge războiul împotriva bătrâneţii. 

Cătălin Botezatu şi-a „masacrat” întreaga faţă, din dorinţa de a arăta mai tânăr şi a ţine pasul cu bărbaţii mult mai tineri din shwobizul autohton. De asemenea, când lucrezi cu modele masculine de top, pe care toate femeile şi le-ar dori acasă, măcar pentru o noapte, presiunea devine şi mai mare.

Astfel, designerul s-a supus la mai multe intervenţii estetice şi şi-a făcut un lifting pentru a scăpa de aspectul inestetic cauzat de riduri şi piele lăsată, care vin la pachet cu trecerea anilor.

„La patru luni, bunul meu prieten doctor se ocupă de mine, ajutat de cele mai noi tehnologii, să râmân veşnic tânăr. Astăzi testăm tratamentul BIO- Lifting”, a scris Botezatu pe Facebook.

Comentariile la adresa designerului au fost pro şi contra: „Lasă că nu rămâi veşnic tânăr. Puteţi să vă întindeţi pielea cât doriţi, tinereţea trece orice aţi face”, „Tu eşti oricum frumos, iar ridurile ţin de naturaleţea ta”, au fost câteva din comentariile primite de prietenii virtuali ai săi.

Sursa:spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *