CĂTĂLIN BOTEZATU, mai sincer ca niciodată: ”Dacă la mine vine o astfel de femeie, fie o ignor, fie o folosesc şi apoi… ”

Cu toate că este în lumea mondenă de foarte mulţi ani şi se învârte printre multe persoane publice, acest lucru nu îl încântă prea tare pe Cătălin.

“Când văd ce se întâmplă mi se face scârbă. Văd femei care vin în club bete şi cerşesc şi ele câte ceva de la diverşi domni. Mă mocirlesc în lumea showbizului prin prisma meseriei, dar sunt împotrivă, mă deranjează ipocrizia, doar atâta tot. Sunt împotriva persoanelor care se vând ieftin. Dacă la mine vine o astfel de femeie, fie o ignor, fie o folosesc şi apoi o las”, a povestit sincer designerul pentru revista Spy.

Designerului îi place foarte mult să călătorească şi să cunoască locuri şi culturi noi.
Designerului îi place foarte mult să călătorească şi să cunoască locuri şi culturi noi.

Cu toate că nu este de acord cu multe lucruri care se întâmplă în România, nu s-a gândit niciodată  să plece definitiv în altă ţară. „Aş lăsa România dacă lucrurile ar continua să meargă în regres. Am încredere în oamenii care o conduc şi sunt foarte optimist. Am dubii în ceea ce priveşte generaţia care vine din urmă şi care peste câţiva ani va ajunge să ne conducă. Această generaţie vrea să facă bani din nimic, fără să ştie nimic, fără bacalaureat”, a completat el.

Deşi este mai mereu plecat din ţară cu prezentări de modă, Cătălin ştie să îmbine utilul cu plăcutul. “Merg să şi vizitez atunci când mă duc într-o ţară chiar dacă muncesc foarte mult. Iau cu mine de regulă multe bagaje şi niciodată nu uit să-mi pun în valiză cremele, parfumurile şi prezervativele”, a mai completat el.

Deşi a reuşit să vadă toată lumea, ţara pe care o îndrăgeşte cel mai mult este Argentina, iar cele mai frumoase femei după părerea lui sunt în Venezuela.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *