Catalin Maruta a crezut ca nu aude bine! Mama elevei VIOLATE din Vaslui a aruncat bomba: „Fata mea…”

Declaratii incendiare ce au socat anul trecut o tara intreaca. O fata de 18 ani, care a fost batjocorita de catre sapte barbati pe un camp nu isi poate reveni dupa opt luni de zile.

 

Cazul a intrat in vizorul instantei, insa fara nici un rezultat. Infractorii sunt in libertate. Dupa atata timp, mama fetei vine cu declartii socante la un post de televiziune. „Fata se simte foarte rau, se simte inchisa. A mers la scoala. De tragedie am aflat atunci, seara. Am sunat-o la telefon si am vazut ca nu raspunde, ne-am alarmat. Pentru a trece peste trauma care i-a lasat sechele ii spun vorbe bune si o incurajez. Insa, ea vede ca totul a luat o alta intorsatura. imi este frica pentru alte fete care o sa aiba de suferit”, a declarat mama victimei.

 

Mai mult, aceasta a precizat ca unul dintre infractori a incercat sa o mituiasca cu bani in incercarea de a fi cumparata tacerea.

 

In legatura cu acest caz, luptatorul K1 Catalin Morosanu a declarat ca: „M-a revoltat foarte tare. Eu sa fiu tata, sa fereasca Dumnezeu sa fi fost fata mea i-as fi omorat pe toti sapte. Sa se faca dreptate! Ar trebuit sa fie trimisi in Amsterdam sa vedem cum sunt toti sapte sunt violati de homosexuali”.

 

 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *