Câte un pin, pin, pin, pân’ la al PSD suspin!

Lovitură politică la Iaşi pe care nici măcar Gigi Becali, sau, mai nou, DDD, nu ar fi reuşit să o facă. Adepţii Laviniei Şandru, care s-a mai dus o tură cu Băsescu, au trecut în masă la… PSD.

“Lavinia Şandru şi-a pierdut mult din statutul ei prin decizia de a trece la UNPR. Noi nu putem face parte dintr-un partid care a sprijinit legi de sărăcire a populaţiei, a distrus învăţământul, sănătatea şi societatea civilă, a contribuit la învrăjbirea categoriilor sociale, a sprijinit UDMR în acţiuni antiromâneşti, a desfiinţat noţiunea de militar în rezervvă sau a sprijinit traseişti politici pentru funcţii în instituţii publice”, a cuvântat un anume Mihai Pintilei care s-a recomandat în calitatea sa de lider PIN Iaşi.

Ne scuzaţi, fost lider PIN, că acum e pesedist doar. Tot acest Pintilei a susţinut că PIN ar avea nici mai mult, nici mai puţin de 2.814 membri în judeţ, din care, atenţie!, majoritatea vrea carnet roşu de pesedist.
Un pic mai realist, şeful pesediştilor ieşeni, Gheorghe Nichita a ţinut să sublinieze că nu a fost o “negociere pe funcţii” cu „piniştii”, iar, în perioada următoare, se va vedea exact câţi militanţi în plus vor avea pesediştii la alegeri.
“Nu l-am ademenit noi, domnul Apetrei a venit de bunăvoie şi nu a venit singur. Urmează să vedem câţi membri se vor înscrie efectiv, dar important este că cei care au construit filiala PIN, au ales PSD şi nu au mers la UNPR, partidul trădătorilor”, a comentat satisfăcut şeful PSD venirea în partid a piniştilor. Vorba aia, „câte un pin, pin, pin, pân’ la al PSD suspin!”Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *