Ce i-a facut Adelina, in urma cu putin timp, Cristinei Siscanu, dupa ce a fost data afara din emisiunea lui Madalin Ionescu!

Chiar daca s-a speculat ca a plecat cu scandal de la emisiunea lui Madalin Ionescu, Adelina Pestritu a ramas in relatii foarte bune cu fostul ei „sef”, dar si cu sotia lui, Cristina Siscanu.

Demisia Adelinei Pestritu de la inceputul acestui an a surprins pe multi romani, pentru ca nimeni nu se astepta la acest lucru. Chiar daca nu mai este la Kanal D, vedeta a ramas prietena cu cei care lucreaza in continuare la acel post de televiziune. Asta arata imaginile postate de prezentatoarea TV pe conturile sale de socializare.

Adelina si Cristina au ales sa se intalneasca intr-un loc foare elegant si select

Adelina si Cristina au ales sa se intalneasca intr-un loc foare elegant si select

Pentru ca a implinit frumoasa varsta de 29 de ani, bruneta a preferat sa isi petreaca ziua de nastere alaturi de prieteni dragi, printre care si de Cristina Siscanu, sotia lui Madalin Ionescu. Se pare ca intre Cristina si Adelina nu a fost si nu este doar o relatie de colegialitate, deoarece prietenii virtuali spun ca Madalina si Cristina ii vor cununa pe Adelina si Speak: „Nasa si cu fina”, „Doua frumuseti! Sa aveti o zi superba! La multi ani Adelina!”

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *