Ce încălţăminte purtăm vara aceasta?

Un must-have pentru vara aceasta sunt sandalele cu berete de culori diferite şi, dacă se poate, care mai de care mai ţipătoare.

Rămân în trend încălţirile cu o înălţime uluitoare a tocurilor sau a tălpilor-platformă.

Pentru activităţile zilnice, puteţi alege sandalele care să se potrivească şi cu personalitatea voastră dar şi cu stilul vestimentar.

Oferta este una mai mult decât bogată, putând alege între sandalele romane, împletite, cele cu toc gros, saboţii din jeans sau sandalele cu talpă de plută în culori puternice. Oricum, extrem de comode şi utile în ţinuta oricărei femei sunt sandalele cu talpă ortopedică.

Se poartă culorile sau combinaţiile între roz, albastru marin, cărămiziu, gri metalic, galben, portocaliu,verde şi roşu.

Mai trebuie avut în vedere faptul că papucii trebuie aleşi cu grijă, în funcţie de ţinuta pe care o îmbrăcăm. Este ştiut faptul că tocul înalt face piciorul frumos şi oferă un aer elegant, însă dacă nu ştiţi să folosiţi astfel de încălţări, ar fi mai bine renunţaţi la ele.

Cizmele de vară, foarte căutate!

Nu se poate să nu fi observat în această vară că mai toate fetele poartă cizme. Cele croşetate sau perforate sunt deja modele clasice, iar cizmele de cauciuc sunt ideale atunci când plouă.

Dacă optezi pentru cizmele de vară din piele sau piele întoarsă, alege unele dintre culorile neon: galben, mov, albastru sau intr-o culoare pală şi poartă-le la o ţinută mini. Este de preferat în special pielea perforată.

Încălţămintea de vară trebuie să menţină piciorul aerisit. La acest aspect trebuie să vă gandiţi înainte de a vă achiziţiona aceste cizme. Acestea trebuie să fie confecţionate dintr-un material de calitate.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *