Ce a încercat să facă Andreea Mantea?

Andreea Mantea nu trebuie să facă eforturi foarte mari pentru a arăta bine. Deși vedeta se bucură de un corp frumos, mai ales că are și un copil, tot nu este mulțumită de aspectul fizic. Toată lumea știe că vedetele adoră să treacă pragul esteticianului. La fel a făcut și Andreea Mantea, însă intervenția a costat-o. Și nu, nu din punct de vedere financiar. Andreea Mantea a avut parte de o mulțime de neplăceri din cauza faptului că nu a respectat indicațiile medicului.

Andreea Mantea a încercat să scape de grăsimea excesivă, însă s-a ales cu o lipoaspiraţie care nu i-a adus niciun beneficiu. De ce? Pentru că nu a avut grijă să respecte cu stricteţe indicaţiile postoperatorii.

„Dacă nu respecţi ce ţi-a spus doctorul, e ca şi cum nu ai făcut-o. M-am chinuit vreo trei zile. Nu am respectat ce mi-a spus doctorul şi a fost degeaba,a fost în zadar. Mi-am făcut o lipoaspiraţie. Nu am purtat nişte colanţi speciali. Grăsimea a venit din alte părţi ale corpului şi a umplut golul respectiv. A fost groaznic şi m-am chinuit degeaba”, a spus Andreea Mantea. 

Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea își crește singură fiul, David. Acesta este fruct al poveștii de iubire dintre brunetă și luptătorul MMA Cristi Mitrea, care, din păcate, anul trecut nici nu a vrut să audă de ziua de naștere a băiețelului său.

SURSA:ziarulring.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *