Ce înseamnă să iubeşti! Elena Udrea şi-a schimbat „look”-ul!

A știut mereu cum să atragă atenția, încă de când era o novice în lumea politicii, iar notorietatea ei a crescut odată cu trecerea timpului. Deși în ultimii ani nu a mai apărut atât de des pe primele pagini ale ziarelor, Elena Udrea (43 de ani) știe să-și facă simțită prezența pe oriunde merge.

În ultimul timp a intrat într-o zodie a schimbărilor, poate pentru a ține pasul cu iubitul ei mai tânăr cu 12 ani, modelul Adrian Alexandrov. Cei doi formează un cuplu discret, dar de ceva timp nu se mai feresc din a se afișa împreună, indiferent că vorbim despre ieșiri în oraș sau la mare, ori la evenimente private. Nunta unor prieteni a fost momentul prielnic pentru ca fosta „blondă de la Cotroceni” să facă senzație cu noul ei look. Dacă de ani buni nu renunța la părul de lungime medie și, mai ales, la breton, de data aceasta, Udrea a fost o Ileana Cosânzeana modernă.

udrea_16Cu cosițele blonde până la talie și fără breton, Elena i-a făcut pe toți invitații la nuntă să întoarcă privirea după ea. Dacă este vorba despre o schimbare permanentă sau dar despre o perucă bine aleasă, rămâne de văzut la următoarele ieșiri. La brațul iubitului său, Udrea a strălucit. A îmbrăcat o rochie lungă, mov, care i-a îmbrățișat formele. Mai mult, blonda nu a renunțat la decolteu și a demonstrat că poate ține pasul cu tinerețea lui Adrian Alexandrov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *