Ce nu are voie Alexandru Arşinel după operaţia pe cord?

Alexandru Arşinel a trecut prin momente extrem de grele, după ce au murit colegele sale de scenă, Stela Popescu şi Cristina Stamate. Actorul a avut şi el probleme de sănătate care l-au aşuns din urmă. Săptămâna trecută, Arşinel a suferit o intervenţie pe cord.

Alexandru Arşinel a ieşit cu bine din operaţia care a durat 45 de minute. Arşinel a ajuns la spital, săptămâna trecută, după ce a făcut infarct.  Medicii i-au implantat un stent, printr-o coronografie. Îndrăgitul actor se arată optimist şi urmează să fie externat. Se pregăteşte să-şi petreacă Crăciunul alături de nepoţeii lui.

Pot să vă spun că mă simt mult mai bine, ceea ce a fost mai rău a trecut. Îmi doresc ca anul 2018 să fie unul bun şi să întrerupem aceste momente care ne-au bântuit în ultima perioadă. Mă pregătesc de Crăciun împreună cu familia mea, trebuie să tai porcul în curte la băiatul meu cel mic. Chiar mi-a spus medicul că vom avea multe întâlniri, norocul meu e că locuiesc la zece minute de mers pe jos. Urmez un tratament, e ceva specific problemei pe care am avut-o. Am interdicţii şi la mâncare, şi la femei. Voi avea o perioadă de repaus care uşor, uşor mă va reintroduce într-o stare normală. Am primit atâtea mesaje de îmbărbătare, oamenii mi-au ţinut pumnii. Sunt fericit pentru asta şi transmit mulţumiri tuturor”, a povestit Alexandru Arşinel,pentru Click.ro.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *