Ce s-a intamplat cu Larisa Dragulescu, dupa ce a pozat in costum de baie pe o plaja din Dubai! Nevoita sa poarte ASTA!

Dupa ce a pozat aproape goala pe o plaja luxoasa din Emirate, Larisa Dragulescu a trecut la o tinuta total opusa! Daca pana acum nu apucai sa-i vezi ochii pentru ca te furau formele ei, in ultimul timp nu mai poti sa-i vezi decat ochii!

Chiar daca a renuntat la postul de psiholog din tara pentru o viata luxoasa in Abu Dhabi, Larisa Dragulescu incepe sa cunoasca si reversul medaliei. Se pare ca arabii i-au “sugerat” ca nu poate sta toata ziua la soare cu trupul dezgolit la vedere…

Larisa poza in ipostaze foarte sexy, in Emirate

Larisa poza in ipostaze foarte sexy, in Emirate

Asadar, fosta sotie a gimnastului Marian Dragulescu a fost surprinsa imbracata in haine traditionale, chiar daca pana acum a postat numai imagini cu ea in toata splendoarea, in diferite locatii luxoase.

Fosta sotie a lui Marian dragulescu oferea imagini poate prea generoase cu bustul ei

Fosta sotie a lui Marian dragulescu oferea imagini poate prea generoase cu bustul ei

Cand au vazut-o asa, nici prietenii nu au mai recunoscut-o, intrebandu-se daca este ea sau altcineva.

Larisa Dragulescu a imbracat hainele traditionale

Larisa Dragulescu a imbracat hainele traditionale

Asadar, s-a bucurat ea cat s-a bucurat de lumea noua din Emirate, insa au si seicii “pretul” lor. Asa ca, desi spunea ca pleaca definitiv din Romania, ramane de vazut cat va “rezista” romanca noastra intr-o tara cu reguli atat de stricte.

Se stie foarte bine ca, in lumea araba, femeile trebuie sa urmeze reguli stricte. Ele nu pot sa apara oricum pe strada sau in locuri publice. Daca sunt casatorite, doamnele trebuie sa poarte vestmintele traditionale, iar in cele mai multe cazuri, nu li se pot vedea decat ochii.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *