CE SARUT! Reactia DEVASTATOARE a lui Dani Otil dupa ce a primit papucii de la Mihaela Radulescu

Dupa ce vestea ca el si Mihaela Radulescu nu mai formeaza un cuplu a explodat in presa, Dani Otil vine cu o replica rasunatoare. Daca fosta prezentatoare TV s-a afisat deja cu un alt barbat, matinalul a lasat si el loc de speculatii…

Dupa ce despartirea dintre el si Mihaela Radulescu a “rasuflat” in presa, Dani Otil a ramas putin cu imaginea sifonata, mai ales ca fosta lui iubita ar avea deja un inlocuitor in patul ei. S-a speculat ca Raduleasca s-ar iubi cu un celebru parasutist, Felix Baumgartner, in timp ce colagul lui Razvan sta cumintel la Bucuresti.

Dani Otil si Mihaela Radulescu s-au despartit, iar prezentatorul e liber sa isi gaseasca o noua iubita

Dani Otil si Mihaela Radulescu s-au despartit, iar prezentatorul e liber sa isi gaseasca o noua iubita

Ei bine, Dani a avut si el o reactie, dupa ce toata lumea l-a luat pe post de “barbat pacalit”. El a transformat una dintre cele mai mari pasiuni ale sale intr-un mod prin care si-ar putea gasi o noua iubita.

Si ca sa priceapa toata lumea, glumetul de la “Neata” a scris si un mesaj cu subinteles. “Si de asta merita sa mergi la curse!”, a spus Dani in descrierea unei imagini in care este surprins un sarut pasional intre un motociclist si o tanara, mai exact intre Lewis Hamilton si Nicole Scherzinger.

Dani a ajuns sa ii poarte

Dani a ajuns sa ii poarte „razboaiele” iubitei lui

Prietenii virtuali l-au incurajat pe Dani Otil, in timp ce unii inca se mai intrebau daca intr-adevar s-a despartit de Mihaela.
A facut scandal in avion impreuna cu Razvan

La sfarsitul lunii trecute, Loredana a fost implicata fara voia ei intr-un scandal de proportii. Vedeta se afla in avion, alaturi de Razvan Simion si Dani Otil si se intorcea de la Baia Mare, cand cele doua vedete Antena 1 au declansat un adevarat scandal.

Artista a fost cea care a intervenit atunci cand comandantul aeronavei a vrut sa aterizeze de urgenta la Sibiu, rugandu-l sa continue cursa pana la Bucuresti. Conform martorilor, cantareata ar fi motivat ca nu poate pierde atata timp, intrucat are stabilite anumite contracte. Si, se pare ca asa a si fost.

 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *