Cea mai penibilă reclamă a momentului. Ieșeanca Laura Cosoi cu epilatorul în mână

Frați români. Rar mi-a fost dat să citesc o asemenea bazaconie. Pe site-ul www.lauracosoi.ro, vedeta ieșeancă are o postare, datând din 5 ianuarie, de o rară penibilitate. Își îndeamnă fanii și cititorii să-și facă lista cu dorințe pentru 2014, ea însăși făcând acest lucru în respectiva postare. Penibilul situației e la sfârșitul postării, acolo unde se află și cheia întregului demers. Cei ce-și scriu lista cu rezoluții pentru 2014 pot câștiga – atenție! – un EPILATOR. Și da, în postarea de pe blog sunt trei fotografii: două cu Laura și epilatorul în mână și una doar cu el, cu EPILATORUL. Eu înțeleg că Laura ia bani pentru a promova aceste produse, dar apariția e pur și simplu ridicolă. Iată aiuritoarele rânduri ale ieșencei noastre:

”La început de an îmi pregătesc o listă cu lucruri pe care îmi doresc să le realizez în anul respectiv. Cred că atunci când îți dorești ceva cu adevărat, nu este suficient doar să te gândești la acel/acele lucruri, ci trebuie să le și notezi undeva și astfel șansele ca dorințele să se îndeplinească vor fi mai mari. Acum, dacă tot suntem la începutul unui an care promite, îți propun să îți faci o listă cu dorințele tale pentru 2014 și să o lași la «comentarii». Te invit apoi la sfârșitul anului să o verifici și să bifezi ce s-a împlinit.  La mine a funcționat de fiecare dată, iar dacă nu ai avut acest obicei până acum, încearcă-l și cu siguranță de acum înainte va fi unul nelipsit.

Eu îmi doresc pentru 2014 să mă văd mai des cu cei dragi, să merg în vacanță cu ei, să am cât mai multe proiecte de film și teatru, să îmi dezvolt noul proiect la care lucrez deja de câteva luni (de-abia aștept să îți povestesc despre el), să fac tango argentinian, să călătoresc, să merg la concerte, să mă organizez mai bine, să fac mai mult sport, să mă bucur mai mult de natură, să mă mut la casă, să te păstrez pe tine lângă mine și să zâmbesc.

Așadar, acum este rândul tău și nu doar viața te va premia cu bucurii, ci și Philips te va premia, cu «frumusețe». Modelul epilatorului care îți va face viața mai ușoară este Philips HP6579. Perioada concursului este 6 – 20 ianuarie, extragerea se va face prin www.random.org, iar regulamentul concursului este aici. Visele și frumusețea au mers întotdeauna bine împreună, iar eu de-abia aștept să mă bucur alături de tine. Spun start viselor frumoase care sunt pe cale să se îndeplinească!”

laura cosoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *