Cel mai fustangiu dintre holteii Iaşului

Hai să vă mai spunem una din sfera înaltă a oamenilor cu bani, a celor care fac parte din lumea bună a Iaşului. Că acolo se învârt cele mai tari bârfe. Şi acolo suntem şi noi prezenţi. Vă povesteam în paginile noastre de diversele apucături ale oamenilor din înalta societate, ca să spunem aşa. Unii au cochetat cu MISA, mişcarea condusă de Bivolaru. Unii sunt ahtiaţi după sex şi solicită sex chiar şi pentru promovarea unui examen. Alţii se îmbată ori de câte ori au ocazia şi se iau la harţă cu vecinii. Sunt fel şi fel de metode de a te simţi bine atunci când ai bani şi influenţă. Am vorbit despre doctori, despre profesori universitari, despre oameni de afaceri, despre avocaţi. Dar despre executori nu am apucat să o facem. Dar nu e deloc timpul pierdut.

Mai viril
Ne-am amintit de-o bârfă mică care are şi miros de prafuri, din alea care-ţi dau stări de excitaţie psihică. Astfel de apucători are şi un celebru executor de la noi din târg. Se numeşte Boby Boschetanu şi este pasionat de substanţe interzise. Fel de fel de substanţe care cică îţi dau stări de bine, te fac să te simţi mai tânăr, mai vânjos, mai viril. Ce-i drept şi celebrul fotbalist Adi Surdu a prizat câte ceva pentru a-şi îmbunătăţi performanţele sexuale. Dar acum v-aţi întreba, pe bună dreptate, ce legătură ar avea Surdu cu Boby Boschetanu de la Iaşi? Ei bine nu cu Surdu are legătură, ci mai degrabă cu îmbunătăţirea perfomanţelor sexuale.

Iubeşte femeile
Trecut de prima tinereţe, Boby Boschetanu încă este holtei şi nu suportă soţie cu acte în regulă pe lângă dânsul. Staţi. Nu vă pripiţi să credeţi că-i plac bărbaţii. Nici pe departe. Îi plac femeile. La nebunie. Şi nu numai una. Cât mai multe. Cât mai tinere. Cât mai dezinhibate. Orice femeie, numai soţie să nu fie. Şi la cabinetul său e plin de tinere domnişoare. Nu sunt cliente. Sunt angajatele lui. E pasionat de călătorii de serviciu. Nu singur, bineînţeles. Mereu îşi ia cu el o angajată. E pasionat şi de sport. Unul dur, bărbătesc. Cel cu mingea ovală. Face parte din echipa de „bătrânei”. Ce-i drept, pentru a face faţă atâtor provocări, trebuie să ai condiţie fizică. Dacă nu o ai, o mai sporeşti cu nişte prafuri. Nu-i chiar sănătos, dar nici nu te faci de râs. Noi îi dorim spor în toate. Şi la serviciu. Şi pe teren. Şi în viaţa de zi cu zi şi în cea de noapte cu noapte. Chiar şi în deplasări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *