„Cere și ți se va da!”, ne îndeamnă deputatul Movilă

Nu știm cum se face că, după ce unul cade cu piciorul în groapă se găsesc mai de fiecare dată deștepți care să-i arate cum se merge pe drumul drept. Asta după ce, bineînțeles, au râs olecuță de el, nepierzând prilejul, la o adică, să-i mai dea un brânci dacă-l văd că se împleticește.

Cam așa văd bârfitorii lucrurile și cu investițiile guvernamentale de la Iași. Alea pe care unii le-au vrut, alții au mers pentru ele cu jalba-n proțap pe la Bucale, iar diriguitorii bănuților au zis – Neh! Nu se poate! Sau, cel puțin, nu anu` ăsta.

Exemplul cel mai elocvent este sala de sport din Podu Roș, aia care stă să se dărâme și pentru care acuma unii o vor renovată, alții dărâmată și construită din temelii, dar în altă parte. Cam asta ne dă de înțeles din ultimele intervenții deputatul de Iași Petru Movilă, care cere explicații Guvernului să ne spună de ce nu a dat bani Iașului pentru sală nouă de sport, pe modelul Craiovencei Olguța sau Teleormanului. Nu spunem că Iașul n-ar avea nevoie de o sală de sport acătării. Numai că ne-am fi dorit ca Petrică să fi fost la fel de guraliv când pe la Cluj se construiau stadioane demne de UEFA, pe care să se dea în stambă Shakira și alți artiști de anvergură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *