Chirica se antrenează ca să aibă „stomac de rinocer”

De departe cea mai mustoasă bârfă a săptămânii vine din domeniul televiziv peste care împărățește un mini-mogul. Stați liniștiți că vă prindeți imediat despre cine vorbim, chit că nasul nostru ne spune că de fapt, omul e doar un fel de paravan pentru un fost senator cu cioc, care are mare oftică pe Gigi Nichita!

Chirica se antrenează ca să aibă „stomac de rinocer” După alegerile în care, în ciuda eforturilor disperate ale respectivului post de televiziune, de tip Antena 3 dar pe dos, Nichita și-a ridiculizat contracandidații, a devenit evident că ieșenii nu dau doi bani pe dezvăluirile aproape zilnice care invocă tot felul de ghinioane ale actualului edil. Mai mult, cică după ce un alt inamic de presă al primarului a primit o talpă dură din partea justiției, prin respectivul post de televiziune a început să se resimtă un aer rece. Și nu tocmai proaspăt, în ciuda faptului că pe acolo s-a pripășit și o tanti cu nume de codru. Ca urmare, oamenii și-au pus problema unei ușoare rebrand-uiri fiindcă altfel, nici afacerile și nici presa nu mai merg cine știe ce.

Fix în momentul ăsta a apărut și oportunitatea: Nichita pleacă la regiune. În mintea televizioniștilor, asta a fost un fel de victorie, așa încât le-a mai venit oleacă inima la loc și au decis să atace frontal cu patronul lor drept vârf împins. Ca atare, omul nostru a început să facă un marcaj strâns la viceprimarul Chirica, căruia i-a transmis prin tot felul de interpuși cum că ar fi dispus la o prietenie nestrămutată. Cică a jurat pe roșu că o să fie cel mai mare aliat de presă al noii administrații, că o să îi cânte în strună, că îi dă pe unii afară…

Spre surprinderea lui însă, Mihai Chirica i-a arătat, metaforic desigur, un anumit deget orientat în sus. Ca atare, postul a deviat brusc și a pornit o campanie de demolare a imaginii publice a viceprimarului cu aspirații înalte: seri întregi au fost dedicate răstignirii lui Chirica; s-au scos din cele mai plate circumvoluțiuni tot felul de cuvinte pe care le găsești doar în anexele DEX-ului (și asta e tot o metaforă) și câte și mai câte!

Ce nu conștientizează televizioniștii este că funcția de primar necesită și un psihic puternic, iar cine îl cunoaște bine pe Gheorghe Nichita știe că acestuia îi place să-și mai călească oamenii în asemenea bătălii fiindcă și-i dorește cu „stomac de rinocer”. În plus, cât de fraier să fii ca să folosești aceeași tactică slăbuță care a adus atâtea eșecuri prietenilor portocalii ai postului respectiv? Iac-așa de fraier!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *