Cică Antonia nu ar fi semnatară a petiției Coaliției pentru familie!

Antonia, scene lesbi la mare! Weekendul trecut, artista a fost la mare alaturi de prietenele ei. Cantareata a fost insotita si de Nicole Cherry care a mers la mare pentru a sarbatori notele bune pe care le-a obtinut la BAC. Si cum sa o faca mai bine decat la NEVERSEA?

Artistele noastre s-au distrat de minune in loja VIP de la NEVERSEA, Constanta, pana dimineata. Si pentru ca tot erau la mare, au profitat de apa buna si soarele puternic pentru a se bronza la plaja a doua zi. Gasca a fost formata din Antonia, cap de distractie, Jesse Mae,Nicole Cherry și Mira.

AZ5I3096Imbracata intr-un costum rosu din doua piese, Antonia a facut show pe plaja. Artista s-a distrat in timp ce prietenele ei ii faceau poze. Dar nu doar ele, ci si cei prezenti pe plaja. Paparazzi  au fost pe faza si au fotografiat-o in cele mai sexy ipostaze.

La un moment dat, fetele s-au adunat pentru o serie de selfieuri. In acel moment, prietena din America a Antoniei, a facut un gest lesbi. Tanara care o stie pe artista noastra de ani buni si care vine des in Romania a pipait-o!

SURSA:ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *