Cine crezi că s-a luat de Petre Roman? Fiică-sa, Oana!

Recent, Oana Roman l-a “taxat” dur pe tatăl ei, fostul premier Petre Roman.

După divorţul de Mioara Roman, fostul premier şi-a refăcut viaţa. Petre Roman s-a căsătorit cu Silvia Chifiriuc, cei doi având un băiat.

Oana Roman şi-a amintit că, în momentul în care a apelat la tatăl ei, acesta a refuzat să-i întindă o mână de ajutor.  În schimb, el l-ar fi ajutat pe regretatul actor Jean Constantin cu 10.000 de lei, la rugămintea actualei soţii, Silvia Chifiruc. „Ia uite, eu aia rea care credeam că tata e strângător! Pai nu e el darnic? Păi nu ajută el oamenii la nevoie? Ia uite prin 2009 ce darnic era! La rugămintea soției a fost extrem de săritor!  Bravo tata, sunt mândră de tine! Eu nu am nevoie de nimic! Și dacă aș avea, mi-ai spus clar că fără acordul soției nu poți să faci nimic!  Eu te iubesc oricum!”, a spus Oana Roman, potrivit Libertatea.ro.

Aceasta a adăugat că va fi mereu lângă tatăl ei, când va avea nevoie de ajutorul şi susţinerea ei.  “Cred că de fapt numai eu voi fi lânga el. Eu îl iubesc cu adevărat chiar dacă el m-a făcut să sufăr!”, a mărturisit Oana Roman.

SURSA:ziarulring.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *