Cine-a făcut groapa-n drum, ăla n-a fost vecin bun

Ediţia online a prestigiosului cotidian britanic Daily Mail a acordat un spaţiu generos cazului senatorului Ionel Agrigoroaei, cel care afirmă că este terorizat de vecin, Vandam Constantin, un băiat întreprinzător care a cumpărat un etaj al vilei parlamentarului. Printre altele, este relatată şi povestea gropii săpată de Vandam în curtea casei lui Agrigoroaei, manoperă având rolul de a-i transmite senatorului că, dacă nu eliberează toată vila, ar putea ajunge la subsol. “Bârfa de Iaşi” a aflat ce-au discutat pe marginea gropii reporterul Daily Mail, Ted Thornhill, Ionel Agrigoroaei şi Vandam Constantin.

Ted Thornhill: Hello, guys! Sunt reporter la Daily Mail şi vreau să aflu mai multe despre cazul vostru.
Vandam Constantin: Bă, domnu’ reporter, să vede pe tine că eşti jmecher de Londra, hai că-mi placi! Ca bun venit, te servesc c-un şpagat în bot?
Ionel Agrigoroaei: Distinse domn ziarist, iată ce fel de vecin am! Aşa mă tratează şi pe mine, cu ameninţări din astea.
Ted Thornhill: Mister Vandam, vreau să vă întreb: de ce aţi săpat această groapă fix în mijlocul curţii? E adevărat că e o aluzie de tip mafiot la adresa domnului senator?
Vandam Constantin: Da’ de unde aluzie, domnu’ reporter! Am făcut groapa asta tocmai pentru că vreau să îngrop în ea securea războiului cu domnu’ senator, să ne împăcăm şi să trăim frăţeşte sub acelaşi acoperiş.
Ted Thornhill: Dar nu e cam mare pentru o secure?
Vandam Constantin: D’apoi să vezi mata câte tomahauce şi toporişti avem de îngropat! Încă trebuia s-o fac mai mare, că nici nu mai avem pe unde să le dosim de poliţie.
Ted Thornhill: Domnule senator, se pare că Vandam vrea să vă împăcaţi.
Ionel Agrigoroaei: Prostii! Întrebaţi-l de ce postează ameninţări pe Facebook.
Vandam Constantin: Iaca, na, n-am voie să fiu jmecher pă feisbuc? Acolo comunic cu fraţii mei din diaspora, domnu’ reporter. Vreo doi sunt chiar la Londra, nu vreţi să vă întâlniţi la o cafea cu ei? Hai, că le dau adresa matale şi vin ei să te scoată la o bere în târg.
Ted Thornhill: Oh, no, thanks. Totuşi, ştiţi că povestea dumneavoastră a stârnit ecouri la Londra şi cei de acolo nu prea mai vor să rămână în UE, de frică să nu vă mutaţi acolo.
Vandam Constantin: Da’ nu ne mutăm acolo, să stea liniştiţi englejii. Noi venim doar în vizită când ei nu-s acasă, că nu vrem să deranjăm pe nimeni.
Ted Thornhill: Promiteţi că veţi fi paşnici şi nu veţi face scandal ca în cazul domnului senator?
Vandam Constantin: Uite, moşule, jur pe tatuajul ăsta cu Sandokan că nu vă clintesc nici un fir de păr din cap. Noi vă respectăm pentru că aveţi regină, cum avem şi noi chinta roială: Salam, Minune, Guţă, Vijelie. Păi, dacă nici noi, monarhiştii, nu ne avem ca fraţii, zău aşa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *