Citeşti şi te cruceşti: triunghiul bikinilor la o instituţie de stat

Să vorbim un pic şi despre dragoste, despre amantlâcuri, sau iubire de împrumut. Să vă mai povestim un alt caz. Nu că am fi bârfitori, dar chiar nu ne mai putem abţine. E prea de tot. E prea pe faţă. Şi e chiar şi pe banii noştri am putea spune. Hopa! Se îngroaşă gluma. Cum aşa? Păi e amor cu năbădăi la o instituţie de stat. Acolo unde lefurile angajaţilor se plătesc din taxele şi impozitele plătite de noi, omuştenii de rând. Dar să vă prezentăm acest triunghi amoros. Că sunt implicate trei personaje. Cum de unde? De la agentura de măsurat şi înregistrat pământuri. Asta am lămurit-o.

Doi domni şi-o domnişoară
Acum să vedem cine este implicat. La mijloc aveam o idilă dintre doi angajaţi din cadrul agenturii. Un băiat de la ghişeu. Simpatic de altfel, să-i spunem domnul I. Şi un bun combinator, spun gurile rele. Acest băiat, simpatic după cum vă spuneam, se iubea de zor cu o fătucă din instituţie, domnişoara A., să-i zicem. Flăcăul, băiat strângător, adică strângea bani din fel de fel de combinaţii, nu doar din salariu, îşi permitea să întreţină o jună ca A. Asta până când pe firul relaţiei celor doi s-a mai băgat un domn. Să-i spunem domnul de la punctul G., om cu un pic de funcţie. Şi acest domn G. a prins drag de domnişorica noastră. Fata a acceptat şi avansurile şefuleţului şi uite-aşa ne-a pus pe noi în faţa unui triunghi amoros.

Pe banii cui?
Dar nu asta e problema. Că amor în trei am mai văzut. Problema e alta. Că e pe banii noştri. Adică, câteodată, se mai folosesc şi de banii noştri ca să-şi îndeplinească fanteziile. Pe de altă parte, celor trei nu prea le mai stă gândul la muncă, ci mai mult la amor. Iarăşi ieşim tot noi păgubiţi şi din această combinaţie. Cum o dai, cum o întorci, se pare că relaţiile de dragoste, de la birou, îi fac fac fericiţi pe ei şi ne păgubesc pe noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *