Ciuhu rezistă eroic. Le-a pus gând rău extremiştilor

Unul dintre cei mai activi parlamentari de Iaşi, chiar hiperactiv am putea spune, este deputatul Tudor Ciuhodaru. După o perioadă de pauză, în care amatorii de atrocităţi erau să-l dea chiar la dispăruţi, acesta a revenit în forţă cu iniţiative care mai de care mai şoc. Ultima năzbâtie a alintatului Ciuhu este cea referitoare la pedepsirea drastică a manifestanţilor, cu ani grei de închisoare, atunci când încalcă ordinea şi liniştea publică, ba mai mult, încurcă autorităţile statului atunci când acestea trebuie să-şi facă treaba.

Nu zicem că iniţiativa nu e una bună, mai ales că nu toate manifestaţiile din România sunt pe ritmuri de samba ori cu pancarte tricolore, de au ajuns să ne copie franţujii şi alte naţii care au legat democraţia de gard. Numai că momentul ales de Tudorel al nostru este unul cât se poate de nefericit, chiar dacă el se adresează în esenţă extremiştilor unguri, neonaziştilor şi a altora cu apucături războinice.

Prin urmare, deputatul riscă să-şi atragă nu doar antipatia amatorilor de ieşit în piaţa publică, ci şi pe a iubitorilor de animale. Deja, pe forumuri deja protestatarii se întreabă: dacă pentru una persoană care se dedă la acte de violenţă verbală ori fizică în public se cer vreo trei ani de închisoare, un maidanez cu mita de o sută de lei în botic oare cât ar primi? Vorba ceea: noi nu am întrebat, Ciuhu răspunde…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *