Compania de telefonie Orange a fost nevoita sa isi ceara scuze unei adolescente din Marea Britanie. Cu ce a gresit operatorul

O adolescenta de 13 ani a izbucnit in lacrimi dupa ce a dat peste mesajele lasate intr-un telefon mobil din magazin. Acestea contineau un limbaj sexual explicit.

Marina Keefe, de 13 ani, a imprumutat aparatul de la un magazin de telefoane mobile, din reteaua EE, care ofera aceasta posibilitate. Tanara a gasit insa in telefon mai multe mesaje text cu un continut sexual extrem de explicit, ceea ce a tulburat-o foarte tare. Marina a inmanat imediat telefonul familiei sale.

Reprezentantii retelei Orange, a carei companie mama este EE, si-au cerut scuze pentru neplacerile create, scrie The Mirror, care citeaza Manchester Evening News.

Parintii ar trebui sa poata alege cand sa vorbeasca despre aceste lucruri copiilor. E destul de socant ca cineva poate avea acces la astfel de mesaje, indiferent de varsta pe care o are, dar cu atat mai mult un copil. Nu ar trebui sa citeasca asa ceva la varsta ei. Are doar 13 ani. Este suparata de intreaga situatie si prea rusinata ca sa vrea sa vorbeasca despre asta”, spune Lisa Johns, de 38 de ani, mama fetei.

Fata a imprumutat telefonul din reteaua de magazine ce apartine EE, dupa ce celalalt pe care il avea primit de la bunica ei se stricase. Orange si-a cerut in mod oficial scuze si le-a oferit celor doua o suta de lire pentru un alt telefon si 20 de lire credit.

Ne pare foarte rau pentru orice neplaceri cauzate doamnei Lally si nepoatei sale si ne-am oferit sa inlocuim telefonul imediat. Ca mod de a ne cere scuze, le-am oferit si un gest de bunavointa, cu care au fost multumite”, a declarat un purtator de cuvant al Orange, citat de The Mirror.

Sursa: stirileprotv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *