Condica buclucaşă

Chirila si SimiradSimirad vrea să scape de chiulangii! Preşedintele CJ a făcut o condică specială pentru cei doi vicepreşedinţi ai săi: liberalul Victor Chirilă şi social-democratul Constantin Adăscăliţei.

Şeful CJ le cere celor doi să respecte programul de lucru stabilit, iar în cazul nerespectării  ordinului le vor fi scăzute salariile. “Chirilă nu a trecut vineri şi luni pe aici. El vine doar când vrea la muncă. Când iei bani atât de mulţi de la stat ar trebui să-i justifici şi nu poţi face asta dacă nici măcar nu eşti prezent. Subinginerul va lua mai puţini bani de acum înainte!”, spune Constantin Simirad, preşedintele C.J.

Chiulangiul s-a supărat!

Vicepreşedintele judeţului nu a primit cu zâmbetul pe buze vestea că nu mai primeşte bani pentru zilele în care lipseşte. “Domnul Preşedinte arată că nu are altă treabă când judeţul se scaldă în orori. Pentru el, clădirea asta (n.r. – Casa Pătrată) e judeţul Iaşi. A recurs la un superfugiu iar adresa nu are nimic legal în ea. Întâi mi-a luat maşina, apoi secretara… acum îmi vrea şi salariul. După o vârstă unii dau în boala copiilor. Simirad ar trebui să îşi dea demisia!”, afirmă cu năduf Chirilă.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *