Cornelia Catanga încasează lovitură după lovitură!

Cornelia Catanga, numită de mulţi „Împărăteasa muzicii lăutăreşti”, a primit în ultimele luni lovituri crunte! Întâi s-a stins din viaţă buna ei prietenă, Ileana Ciuculete, apoi fiul ei a fost nevoit să anuleze nunta, fiind trădat de tânăra care îi cucerise inima, iar acum a fost executată silit de bancă, rămânând fără locuinţă.

„Am vrut să fac o măcelărie, aşa că am făcut un credit bancar pe 20 de ani. A fost greşeala mea impardonabilă! Afacerea nu a mers, Cornelia a avut o perioadă foarte proastă, nu am mai reuşit să mai plătim ratele. Acum… banca ne-a executat şi locuim pentru un an în casa unor prieteni care au o stare financiară mai bună şi momentan sunt plecaţi în străinătate”, a povestit Aurel Pădureanu.

 „Nimeni nu ştia asta, dar după ce a murit mama, tot ce aveam eu mai drag pe lume, am vrut să mă sinucid. Singurul om care a reuşit să mă pună pe picioare este cel care mi-a devenit soţ, Aurel Pădureanu. La o perioadă după ce mi-am revenit, am rămas însărcinată cu Alexandru! Ce mi-a luat Dumnezeu, apoi mi-a dat un alt dar înapoi”, a adăugat Cornelia Catanga.

„Eu eram decis să o cer de soţie, aveam inelul pregătit! Chiar dacă au fost doar trei luni de relaţie, simţeam că ea este aleasa inimii mele, dar am aflat că era împreună şi cu altcineva. Aşa că nu am mai putut continua mai departe povestea cu fata respectivă. Mama nu a văzut-o faţă în faţă, doar pe Facebook”, a povestit Alexandru, fiul Corneliei Catanga.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *