Cosette Chichirău se crede în Consiliul Local ca la ea acasă

Deputata Cosette Chichirău face ce face și se lipește de câte-un scandal, pe unde își face apariția. Ultima trăsnaie s-a petrecut în ședința de Consiliu Local de ieri, când don`șoara Cosette și-a făcut apariția pusă pe fapte mari, așa cum a auzit ea că fac băieții mai mari, adică alți deputați de Iași, care mai iau cuvântul la astfel de întruniri, până la urmă publice.

Numai că deputata USR nu a luat loc în sală, așa cum era normal, ci s-a așezat chiar la masa de Consiliu, apucându-se să le dea lecții celor aleși de drept de ieșeni să-i reprezinte la locale. Poate așa o fi învățat tânăra școlită pe la MBA-urile făcute prin State? Din câte știm noi, pe-acolo se predau lecții de biznis, mai puțin de bune maniere, că astea se presupune că le-ai dobândit în cei șapte ani de-acasă.

Nu ne rămâne decât să vedem ce  ambiții de viitor are așa-zisa tânăra speranță a Iașului. Poate mâine-poimâine o vom vedea pe Cosette că  îi vrea locul lui Dragnea, prezidând ședințele la Camera Deputaților. Sau poate pe cel al  primarelui Chirica, prin Consiliu Local? Că mare-i grădina ta, Doamne…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *