Cosette Chichirău are simțul umorului, nu glumă!

Are salvatoarea noastră, Cosette Chichirău,o doză de umor în ea de te strici de rîs. Sigur că este vorba de un umor involuntar,pentru care unii folosesc un cu totul și cu totul alt termen.Noi ne abținem, ca să nu fim acuzați de insulte și alte alea. Pe pagina de web a USR Iași este postat de cîteva zile un articolaș în care ni se spune, pe un ton sforăitor,ce mare acțiune plină de spirit civic a întreprins săptămîna trecută Chichirău. S-a dus în parcul  Nicolina 1 și a strîns niște mîini, ca să știe și lumea de acolo cum arată la față. E drept, in text se chema altfel , și anume că au fost discuții despre problemele semnalate de comunitatea locală. Din punctul nostru de vedere,nimic deosebit de consemnat. Dacă nu a aflat,treaba asta e în fișa postului. Ce e de consemnat e o mică porțiune din textul cu pricina și  poza aferentă. Ia, un pic de atenție aici.

„Am fost fericiți să vedem un cartier întinerit, cu mulți copii, și cu toate generațiile și categoriile de vârstă prezente.”

IMG_20170727_190617-768x576

Îi dăm doamnei deputat un 10 pentru umorul dovedit și îi promitem că vom reveni pe pagina USR Iași ori de cîte ori timpul ne va permite. Un moment de destindere și relaxare este întotdeauna binevenit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *