Cosette are o dilemă: cum definim vehiculul secolului 21?

Pentru unii parlamentari de Iași, viața la Casa Poporului este subiect de distracție maximă. Asta înțelegem noi de la deputata Cosette Chichirău, care, între două proteste cu #rezist pe pancartă, o da pe emoticoane zâmbărețe pe Facebook, la aproape orice subiect de dezbatere. Așa s-a întâmplat mai zilele trecute, când, la comisiile de Transporturi s-a dezbătut controversata lege a RCA-ului, la care unii parlamentari s-au întrebat dacă n-ar trebui să facem asigurare și… căruțelor.

Răspunsul deputatei ieșene n-a fost unul prea tranșant, câtă vreme, spune dânsa, șoselele patriei sunt pline de trancare cu roți de Dacie, conduse de mârțoage puse pe pilot automat și cu vizitii beți mangă.

De aici, deputați și senatori laolaltă au pornit într-o întrecere de-a definitul vehiculului, care, de la simplul „mijloc de transport” a ajuns la o definiție de măcar patru rânduri, pentru care până și DEX-ul ar fi invidios. Nu ne rămâne decât să împărtășim și noi emoticoane pe modelul Cosette, că nu știm dacă să râdem sau să plângem cu așa parlamentari… :(, :), (;!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *