Crăciun trist pentru Brigitte Sfăt, după moartea tatălui: „Dacă aş fi ştiut că e bolnav, aş fi făcut orice să-l salvez”

Sărbătorile de anul acesta nu vor fi unele foarte fericite pentru Brigitte Sfăt. Soţia lui Ilie Năstase şi-a pierdut tatăl luna trecută şi este, şi acum, chinuită de gândul că ar fi putut să-l salveze.

Brigitte Sfăt e în toiul pregătirilor pentru Crăciun, dar fericirea acestei sărbători îi este umbrită de pierderea subită a tatălui ei. Luna trecută, bărbatul a încetat din viaţă, în urma unei boli grave, de care aceasta nu ştia.

„E greu fără tatăl meu, am multe amintiri. Toate amintirile cu el îmi sunt dragi. Lui îi plăcea să gătească şi am moştenit asta de la el. El a făcut cu nou armata, pentru că era colonel, iar asta mi-a folosit foarte mult. Acum sunt foarte ordonată, pentru că el era foarte strict. Cel mai mare regret al meu este că nu am ştiut că este bolnav, ca să îi fi făcut nişte analize şi să îl salvez. Mai ales că am posibilitatea financiară, l-aş fi dus şi poate că acum era în viaţă”, a declarat Brigitte Sfăt, cu lacrimi în ochi, la Antena Stars.

Ţine posturi negre

De ani buni, Brigitte Sfăt este foarte credincioasă şi ţine des post negru. Soţia lui Ilie Năstase recunoaşte că, în anumite zile, nu se atinge de mâncare şi de apă. Fostul mare sportiv al României s-a obişnuit cu stilul ei de viaţă, dar a rămas la stadiul de „privitor de pe margine”, după cum spune chiar Brigitte.

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *