Cristina & Tudor = Love

* Întemeietoarea imperiului „Nichi Fashion”, Cristina Nichita, trăieşte de ani de zile o frumoasă poveste de dragoste alături arhitectul şef al oraşului * O viaţă de poveste hollywoodiană. Aşa ar putea fi caracterizată într-o simplă  frază căsnicia şi relaţia de dragoste dintre creatoarea de modă Cristina Nichita, fondatoarea brandului ieşean Nichi, şi arhitectul şef al oraşului, Tudor Vericeanu.

Cristina Nichita

Cristina Nichita

După aproape trei ani de la căsătoria cu arhitectul, Cristina se declară o femeie norocoasă şi împlinită, mai ales că 2010 a fost anul cu cele mai mari succese din cariera sa profesională. Din 2007, designerul trăieşte o frumoasă poveste de dragoste şi de viaţă cu bărbatul de care s-a îndrăgostit pentru prima oară, la 16 ani, vârsta adolescenţei, Tudor. După trecerea timpului, cei doi au urmat, însă, drumuri profesionale diferite şi şi-au format fiecare familiile lor. La un moment dat, după mai bine de două decenii, Cristina l-a redescoperit pe Tudor, ajuns între timp arhitect şef al Iaşului, iar povestea de dragoste din adolescenţă a reînceput cu o şi mai mare pasiune.

În octombrie 2004, Vericeanu a intentat divorţ de soţia sa, Cristina Luiza, de profesie economist, după un deceniu de căsnicie. „Între noi există o frumoasă poveste de dragoste de demult care sperăm să dureze tot restul vieţii. Îl cunosc pe Tudor din adolescenţă, de când aveam 16 ani”, spune creatoarea de modă. Cristina mai are doi copii: o fată majoră şi un băieţel din două relaţii anterioare. După o nuntă ca-n poveşti care a avut loc în 2009, la Motel Bucium, şi o lună de miere transformată doar într-o săptămână de concediu în misteriosul Egipt, cei doi şi-au văzut de căsnicia şi de profesia lor, neuitîndu-şi însă nici un moment copiii rezultaţi din relaţiile anterioare. Cuplul Nichita – Vericeanu, are şi naşi celebri, respectiv miliardarul Gabriel Surdu şi soţia acestuia.

Cristina a obţinut recent trofeul „Femeia anului 2010

La sfârşitul lunii februarie 2011, Cristina Nichita a obţinut din partea unei reviste importante din România titlul de „Femeia anului 2010”, în cadrul celei de-a XIII-a ediţii a galei organizate la Bucureşti, de un brand celebru de cosmetice. Premiul i-a fost acordat ieşencei la categoria „Implicare şi Responsabilitate Socială”, pentru activitatea de conştientizare asupra problemelor copiilor cu autism în zona Moldovei, în calitate de membră de onoare şi susţinătoare a filialei ieşene a Asociaţiei Naţionale pentru Copii şi Adulţi cu Autism din România. Cunoscută drept creator de modă, fondatoarea brandului Nichi, şi mai puţin ca susţinător al drepturilor copiilor cu autism, ea însăşi mamă a unui băieţel cu autism, Cristina Nichita s-a confruntat direct cu ignoranţa care caracterizează sistemul medical, educaţional şi social în privinţa recuperării copiilor cu autism. Conştientă că mulţi părinţi cu venituri modeste nu îşi permit costurile terapiei de recuperare, Cristina susţine, alături de alţi părinţi de copii cu autism din Iaşi iniţiativa unei legi speciale pentru autişti, care prevede formarea de personal specializat în îngrijirea acestor copii, şi militează pentru integrarea lor în societate. Mai mult, ieşeanca a mobilizat oamenii de afaceri ieşeni în scopul strângerii de fonduri, în cadrul campaniilor de Conştientizare a Autismului desfăşurate de Asociaţia ANCAAR la Iaşi. “Continuăm împreună lupta împotriva ignoranţei, indolenţei şi birocraţiei”, a declarat Cristina, în timpul festivităţii de premiere. La Iaşi, creatoarea de modă s-a implicat şi în campaniile sociale de sensibilizare în ceea ce înseamnă prevenirea cancerului la sân şi de col uterin, alături de Fundaţia Renaşterea.

Niky Fashion a fost promovată de Monica Bârlădeanu

Nichi a avut succes şi datorită imaginii unei alte celebre ieşence: Monica Bârlădeanu.
Cristina Nichita locuieşte în prezent împreună cu soţul său, Tudor Vericeanu, în vila sa luxoasă din Copou. Designerul este acţionar cu 97,5% la firma Niky SRL Iaşi, deţinătoare a brandului de modă Nichi – producător şi distribuitor de îmbrăcăminte. Firma sa are o fabrică în Iaşi. În urmă cu 3 – 4 ani, Niky SRL deţinea 15 magazine în toată ţara şi era brandul ieşean cel mai cunoscut după Irina Schrotter. Mai ales pentru faptul că Nichi a avut-o drept imagine pe o altă ieşeancă celebră, e vorba de actriţa Monica Bârlădeanu.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *