Cu cine a fost înlocuită Iulia Vântur?

Deşi relaţia dintre Iulia Vântur şi Salman Khan nu a fost niciodată confirmată de cei doi, presa indiană şi nu numai continuă să speculeze povestea lor de dragoste. Mai nou, se pare că actorul de la Bollywood a înlocuit-o pe vedeta PRO TV cu o brunetă de 24 de ani, născută în Suedia, dar cu origini greceşti.

2-3-iulia-vantur_50776525b4

Se pare că decizia Iuliei de a se se întoarce la PRO TV pentru a prezenta “Ferma vedetelor” a contribuit din plin la despărţirea de Salman Khan. Hindustan Times a publicat zilele trecute fotografii în care actorul apare în compania unei brunete, la ferma acestuia din Panvel. Respectiva se numeşte Ellie Avram, o grecoaică născută în Suedia şi stabilită în Mumbai, pe care actorul ar fi cunoscut- o în sezonul al şaptelea al emisiunii “Bigg Boss”. Ellie a participat chiar şi la Miss Grecia, anul trecut.

elli-salmna-1-141013

“Salman a luat-o pe Ellie la el la fermă, o tratează ca pe o divă. I-a pus la dispoziţie şi un apartament în oraş, în Bandra, ca să fie cât mai aproape de birourile producătorilor importanţi şi are pentru ea planuri măreţe, câteva proiecte la care lucrează împreună. I-a angajat chiar şi o echipă de bodyguarzi să o protejeze”, a declarat o sursă din anturajul actorului pentru presa din India.

 

Sursa: one.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *