Cum ne alegem iubitul?

Când eram mici, toate visam la un Făt-Frumos care să vină pe un cal alb şi să ne ducă departe. Lucrurile s-au schimbat puţin în zilele noastre. Acum, avem vise… scumpe, dar care sunt mult mai uşor de îndeplinit. Ne dorim prinţi cu maşini luxoase (Q7 şi X5), cu mulţi bani şi multă avere. Nu vă faceţi griji fetelor! Se găsesc la orice pas. Daţi o tură prin oraş sau prin cluburi şi… visul vi se va îndeplini!

Totul are însă un preţ. Sunteţi pregătite să faceţi compromisuri sau nu?

Dar cât ţin aceste relaţii? Cu siguranţa nu prea mult! Bărbaţii adevăraţi vor femei adevărate, nu „piţi“ care să le manânce banii prea mult timp.

Din nefericire, aceste categorii de persoane sunt specii rare, pe cale de dispariţie. Acum, cu cât o femeie este mai porno şi mai plasticată, cu atât are mai mult de câştigat, ba chiar este de apreciat.

Chiar dacă aspectul fizic contează pentru bărbaţi, naturaleţea unei femei va fi mereu apreciată. Aşa că, dragele mele, nu vă mai ascundeţi în spatele unor măşti în speranţa unor cuceriri faimoase! Totul depinde de voi, cât de mult vă apreciaţi şi vă respectaţi. Importantă este potrivirea de caracter, aspiraţiile şi visele pe care le aveţi împreună.

Este drept că la putere sunt ipocrizia, perversitatea şi lipsa bunului simţ, însă renunţaţi să mai căutaţi domni potenţi numai din punct de vedere financiar. Uitaţi un aspect: în spatele unor bărbaţi puternici sunt nişte femei puternice. Adică, noi.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *