Cum s-au pozat în baie RUBY şi iubita lui DORIAN POPA! Fanii nu s-au abţinut:’’Cele mai…‘’ Share On Facebook

Ruby şi Dorian Popa au o relaţie foarte bună din punct de vedere professional, dar sunt şi foarte buni prieteni. Cântăreaţa este foarte apropiată şi de iubita artistului, Claudia, cu care se pozează din ce în ce mai des, arătând prietenilor virtuali legătura dintre cele două.

Cea mai recentă imagine cu cele două prietene este surprinsă chiar în baie, ţinându-se foarte strâns în braţe.  ‘’Claudiţelelleleleleee’’, a scris Claudia, iubita lui Dorian Popa la descrierea fotografiei.

Fanii au fost foarte încântaţi când au văzut fotografia şi i-au lăsat foarte multe mesaje de apreciere. ‘’Cele mai frumoase Claudiţe/ Cele mai frumoase şi dulci reginuţe’’, sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Ruby şi iubita lui Dorian Popa s-au pozat în baie.
Ruby şi iubita lui Dorian Popa s-au pozat în baie.

La un moment dat au existat zvonuri că între Dorian şi Ruby ar fi ceva mai mult decât o prietenie, iar vedeta s-a hotărât să dea cărţile pe faţă. ”Dorian Popa e fratele meu, unul dintre cei mai sufletişti oameni pe care i-am cunoscut şi suntem apropiaţi. Ne-am înfrăţit în Africa şi ne înţelegem mai bine ca la început. Şi nu, nu suntem împreună, că tot aud din ce în ce mai des că aş avea o relaţie cu Dorian„, declarase cântăreaţa.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *