Dacă nu știați cît cîștigă un prezentator TV din România vă spune Dan Negru!

Dan Negru este extrem de nemulţumit de felul în care stau lucrurile în televiziunea din România. Prezentatorul TV a dezvăluit cum stă de fapt treaba în mass-media autohtonă şi câţi bani câştigă o vedetă TV.

Dan Negru a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin intermediul căruia îşi exprimă pentru încă o dată nemulţumirea faţă de modul în care se desfăşoară lucrurile în televiziunea din România. De data aceasta, Negru s-a declarat nemulţumit de banii cu care sunt remuneraţi prezentatorii TV.

„Iar e ticsit netul de banii pe care-i câştiga vedetele din show-uri tv. Totul e cu zeci de mii de euro! Invenţii de P.R. România are cea mai săracă piaţă de publicitate din Europa şi lefurile vedetelor vin din publicitate. Spre exemplu, Grigoris Arnaoutoglou e Negru în Grecia. A prezentat quizz-uri, farse, game-showuri, revelioane.E născut în ’72, eu în ’71. Lucrează la Mega Channel, televiziunea care difuzează Champions League, Masterchef sau Survivor in Grecia. Grigoris Arnaoutoglou câştiga 1,1 milioane de dolari anual pe o piaţă de publicitate de 1 miliard. În România, publicitatea în TV a fost puţin peste 200 milioane anul trecut”, a scris Dan Negru într-un mesaj postat pe Facebook.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *