Dacă politica nu îl mai pune în lumină, măcar un accident, acolo, îl poate mediatiza!

Cristian Boureanu este implicat într-un nou scandal! Fostul politician este acuzat de proprietarul unui ATV că a condus cu viteză şi a provocat un accident în care el a suferit răni grave.

Lucian Ştefan a ieşit cu prietenii şi familia la un grătar, într-un camping aflat la ieşire din staţiunea Mamaia. Constănţeanul a plecat să se plimbe cu ATV-ul împreună cu un prieten, însă la un moment dat s-a întâlnit cu un grup de oameni printre care se număra şi Cristian Boureanu. Bărbatul susţine că Boureanu s-a urcat la volanul ATV-ului fără să ceară voie şi a demarat în trombă, cu el pe scaunul din dreapta, împietrit de frică.

Constănţeanul a povestit că la un moment dat, la o viteză de peste 90 de km pe oră, Boureanu a virat brusc, iar ATV-ul s-a răsturnat de mai multe ori.

Bărbatul spune că  în funcţie de zilele de îngrijiri medicale pe care le va avea, îşi va scoate certificat medico-legal şi îl va acţiona pe politician în instanţă. Contactat telefonic, Cristian Boureanu a spus că nu vrea să comenteze în niciun fel acuzaţiile aduse.

”Văzând viteza cu care merge şi inconştienţa cu care se deplasează cu acest vehicul, nefiind al lui, i-am spus, am ţipat să se oprească. Nu i s-a dat voie, nu erau un poligon de încercare, eram undeva într-un spaţiu public. Cea mai gravă este lovitura la umăr, în schimb, am constatat ulterior că am o durere foarte puternică în zona coastelor, în zona dreaptă. Nu mai pot să-mi desfăşor activitatea, firma pe care o am e blocată, activitatea mea e blocată, mi-a dat viaţa peste cap, a mea şi a întregii mele familii”, a declarat Lucian Ştefan.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *