DANIELA CRUDU se pregăteşte de o nouă intervenţie chirurgicală? Vedeta a ajuns din nou la medic

Daniela Crudu este una dintre cele mai controversate asistente tv  din showbizul autohton. Vedeta nu a mai fost mulţumită de aspectul ei fizic şi s-a decis să îşi facă anumite îmbunătăţiri, care nu sunt puţine la număr.

Recent, bruneta şi-a postat o fotografie pe pagina ei de Instagram, chiar din cabinetul medicului. Dacă vă gândiţi ce îşi mai operează, ei bine nimic, de această dată este doar pentru un control stomatologic.

,,Astăzi am vizitat clinica pentru un control stomatologic‘’, a specificat la vedeta la descrierea fotografiei.

Daniela Crudu, la un control stomatologic.
Daniela Crudu, la un control stomatologic.

În câteva luni şi-a schimbat înfăţişarea

Daniela Crudu a decis să îşi schimbe radical înfăţişarea. În doar câteva luni a apelat de mai multe ori la medicii esteticieni pentru diferite intervenţii.

Prima operaţie pe care a bifat-o a fost o rinoplastie, de care se declară foarte mulţumită. După ce s-a privit mai atent în oglindă,  Cruduţa a fost dornică şi de alte îmbunătăţiri, a ajuns la concluzia că are guşă, aşa că a dat din nou fuga la clinica şi a scăpat de ea. Între intervenţii, vedeta s-a ocupat şi de pielea facială eliminând orice urmă de rid cu ajutorul injecţiilor cu botox.

În plus, a considerat că buzele ei au nevoie de mai mult volum şi a mers la medic, în repetate rânduri, să-i injecteze acid hialuronic. Dantura nu a fost nici ea neglijată de asistenta tv, aceasta petrecând ore bune la cabinetul stomatologic, pentru a-i fi aplicate faţete care să-i asigure un zâmbet de Hollywood.

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *