Daniela Gyorfi, apariție neinspirată! Și-a dat „REFRESH” doar la…fes!

Revista Spy vă prezintă în premieră imagini cu ținuta aleasă de Daniela Gyorfi pentru o zi de februarie.Vedeta a reușit să atragă privirile celor din jur, datorită felului în care s-a îmbrăcat.

Daniela Gyorfi, în vârstă de 46 de ani poartă în aceste poze un fes pe care scrie FRESH. Fesul este posibil să fie într-adevăr, proaspăt și fără nici o operație estetică, spre deosebire de Daniela, care a fost una dintre primele vedete din România care au văzut în operațiile estetice un adevărat pământ (siliconat) al făgăduinței, și este de apreciat că ea de fiecare de fiecare dată a recunoscut când și-a făcut vreo operație sau alta.

Cantareata este printre primele vedete din Romania care au apelat la chirurgia estetica

Cantareata este printre primele vedete din Romania care au apelat la chirurgia estetica

După descoperirea silicoanelor, Daniela a descoperit și virtuțile ceva mai profunde ale chirurgiei plastice, micșorându-și nasul și mărindu-și buzele, apoi pe cele ale botoxului, pe care și l-a injectat în față, pentru o piele întinsă ca untul pe pâine. Urmele strânsei colaborări între Daniela și operațiile estetice sunt vizibile pe fața ei. Chipul ei este un fel de oglindă a dorinței de a face față trecerii anilor, însă oglinda nu ne arată întotdeauna ceea ce dorim să vedem.

Daniela este o artista care a apelat la interventii chirurgicale

Daniela este o artista care a apelat la interventii chirurgicale

Daniela Gyorfi și-a ales o ținută neinspirată

În revista Ciao, vedeta a fost criticată aspru de fashion editorul Dorothy Constantin pentru că nu a fost îmbrăcată corespunzător statului pe care îl are: „Nimic nu e fresh în această apariție…În afară de căciulă. Nu mai ieși din casă fără machiaj, nu trebuie să fie unul strident, ci doar cât să acoperi imperfecțiunile. Ești o persoană publică, nu îți îngrozi fanii. Acest tip de haină, foarte voluminoasă, nu se poartă cu centură și nici cu piese încărcate pe dedesubt, ci trebuie lăsată deschisă, întotdeauna. Puteai păstra haina și cel mult ghetele, cu niște colanți simpli și o maletă asemenea. Aruncă geanta sau poart-o în următoarea misiune în armată.”

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *