Dansul este viaţa mea!

Dansul este, pentru ieşeanca Denisa Ţugui, unul dintre cele mai importante lucruri din viaţa sa, alături de actorie şi modeling. În prezent, adolescenta este elevă la Colegiul Naţional şi, încă din copilărie, Denisa iubea dansul şi să-şi vadă mişcările în oglindă. De aceea, poate, părinţii au înscris-o la cursuri de dans modern:

„De mică eram fascinată de tot ceea ce ţine de dans. În fiecare zi stăteam în faţa oglinzii şi imitam diversele mişcări remarcate de mine la televizor. Mai târziu, m-am înscris la cursuri de dans modern, pe care le-am urmat timp de doi ani, pentru ca mai apoi să mă înscriu la cursuri de dans sportiv. Acestea au devenit o parte din viaţa mea. Nu pot lăsa să treacă o zi fără a dedica câteava ore dansului”, ne mărturiseşte Denisa.

Denisa a câştigat, de-a lungul timpului, mai multe premii la nivel naţional, multe locuri I, în special. Celelalte pasiuni ale sale se învârt tot în sfera artelor, teatrul fiind una dintre ele:
„Sunt pasionată de teatru şi de tot ceea ce ţine de film. Fac parte din trupa de teatru <Excelsior> coordonată de Viorel Vârlan”.

Mai mult decât atât, Denisa îşi doreşte să devină şi model, fiind, de aproximativ o lună, model al agenţiei Maya Fashion

„M-am înscris la cursurile organizate de agenţia Maya Fashion de aproximativ o lună, perioadă în care am învăţat neaşteptat de multe lucruri. Sunt atrasă de eleganţa şi rafinamentul modelingului. Cred că orice fată ar trebui să urmeze cursuri de modeling pentru a-şi rafina simţurile şi mersul”, adaugă tânăra.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *