A dat norocul peste NIKITA! Ce sumă a căştigat la LOTO, în SPANIA: „Lunar o să primesc…“

Sărbătorile de Iarnă par să fi venit mai repede pentru Nikita, după ce aceasta a primit un cadou neaşteptat, în clipa în care şi-a încercat norocul la Loto.

Mihaela Nicoleta Ispas locuieşte acum în Spania, alături de alesul inimii sale, dar şi de cele două fetiţe ale sale. Recent, aceasta şi-a încercat norocul la Loto, iar fără să se aştepte la acest lucru, a şi câştigat!

În mod exclusiv, blonda ne-a spus şi câţi bani va încasa, în fiecare lună, timp de câţiva ani de zile, dar şi cât a investit în respectivele bilete pe care le-a jucat.

„Am jucat la Paga Extra, iar după ce am pus bilete de 2 euro fiecare, am câştigat. Aveam biletul de două zile, dar nu ştiam că am câştigat. M-a întrebat un prieten dacă nu cumva alea sunt numerele puse de mine şi când am verificat am avut o surpriză. În mână am luat 3 mii de euro, iar timp de 6 ani voi avea, în fiecare lună câte 5 mii de euro“, a povestit Nikita, pentru CANCAN.ro.

Nikita se pregăteşte de Sărbătorile de Iarnă şi a jucat la Loto mai multe bilete
Nikita se pregăteşte de Sărbătorile de Iarnă şi a jucat la Loto mai multe bilete

De asemenea, ea ne-a mai povestit ce plănuieşte să facă cu banii câştigaţi la Loto. „Dumnezeu mi-a dat un cadou frumos, de ziua mea, dacă tot vine sfântul Nicolae. Vreau să îmi duc fetele peste tot, să le cumpăr hăinuţe frumoase, de firmă. Vreau să le cumpăr lor de toate“, a mai mărturisit Nikita.

În plus, pentru că se gândeşte că va avea poate mai mult noroc data viitoare, Mihaela Nicoleta Ispas s-a pregătit aşa cum se cuvine de marea loterie care va avea loc pe 22 decembrie, înainte de Crăciun. Ea ne-a povestit că a investit deja câte 20 de euro în 20 de bilete.

Nikita trăieşte de mai mulţi ani în Spania, acolo unde îşi creşte cele două fetiţe
Nikita trăieşte de mai mulţi ani în Spania, acolo unde îşi creşte cele două fetiţe

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *