De la Hyundai, la Piţigoi

Începând cu această lună, ieşenii se pot plimba cu noul model Hyundai Elantra! Cu un design insipirat de opera marelui Brâncuşi, maşina care se află în topurile vânzărilor auto din America, a ajuns şi în România, la Casa Auto a cunoscutului dealer Bogdan Piţigoi. Având în vedere faptul că este deja a patra maşină scoasă pe piaţă anul acesta şi că vânzările sunt de ordinul miliardelor de euro, inaugurarea noului model nu se putea lăsa mai prejos: mâncare pe alese, băuturi la fel şi multă tehnologie.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Invitaţii s-au putut desfăta cu whisky, cotlete şi antreuri uşoare, numai bune pentru căldura de afară. Deşi scopul acestui eveniment a fost unul bine stabilit, lumea s-a gândit mai mult la bufet decât la noile dotări ale maşinii, lucru pentru care speech-ul de prezentare a fost ascultat doar de cei de la show-room.

Puteai vedea de la o poştă faptul că s-au investit ceva sume în flyere şi back-ground, întrucât totul părea a fi extraplanetar: roci magmatice, planete plutitoare, toate combinate cu o arhitectură high-tech.

După ce maşina a fost privită la greu de mai toţi bărbaţii din sală, majoritatea invitaţilor s-au retras. La ieşire, două manechine îmbrăcate în pilot de avion împărţeau sacoşe cu pliante, pix şi o busolă pusă într-o cutie elegantă.

Chiar dacă drumurile de la noi nu promit o viaţă uşoară niciunui automobil, Hyundai promite confort şi multe revizii gratuite, special pentru cei care vor să aibă în garaj modelul Elantra… cu doar 15.000 de euro. O nimica toată!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *