Decizie socanta luata de Spintecatoarea de la morga! Cea mai pornografica videochat-ista din Romania a ramas fara…

Nu exista roman care sa nu fi aflat si sa nu se fi revoltat cand a auzit de „spintecatoarea de la morga” care se fotografia langa cadavre. De atunci, Mihaela si-a schimbat viata complet, iar dupa ce s-a apucat de videochat a divortat.

Dupa ce imaginile cu ea de la morga, alaturi de cadavre, au facut inconjurul Internetului, Mihaela, cunoscuta drept „spintecatoarea de la morga”, a decis sa-si schimbe complet viata. Mai nou, a devenit o impatimita a fitness-ului, participand la concursuri in domeniu si i-a spus adio si sotului sau, cel care i-a daruit doi copii.

 

Bruneta detine un salon de videochat

Bruneta detine un salon de videochat

De la cadavre, la videochat 

Dar sa o luam cu inceputul. Dupa ce a socat cu imaginile cu ea in morga, Mihaela s-a apucat de videochat. Mama a doi copii, bruneta si-a aratat nurii fara nicio jena in schimbul unui venit lunar destul de consistent. Acest lucru se pare ca s-a intamplat chiar cu buna stiinta a sotului ei. Din pacate insa, noua viata a brunetei nu a adus doar lucruri pozitive. De curand, Mihaela si Laurentiu, tatal copiilor ei, si-au spus adio, iar bruneta a pornit pe un alt drum.

Sotul

Sotul „spintecatoarei”, Laurentiu, are aceeasi pasiune pentru sala de forta

Cu toate ca pareau un cuplu perfect, ambii fiind obsedati inainte de toate de propriiile lor corpuri si mergeau impreuna la sala de antrenamente, se pare ca cei doi nu se mai intelegeau. Cu toate acestea, au decis sa pastreze o relatie decenta de dragul copiilor. Dupa cum zice chiar „spintecatoarea”, chiar daca nu mai formeaza un cuplu, vor continua sa fie o familie. 

Spintecatoarea a gasit imediat un inlocuitor pentru fostul sot

Spintecatoarea a gasit imediat un inlocuitor pentru fostul sot

Deja iese cu alti barbati 

Dupa ce a slabit 15 kilograme, si-a tonifiat corpul si l-a umplut de tatuaje, dar mai ales si-a marit sanii, „spintecatoarea” are si mai mare succes la barbati. Daca, pana acum, era o femeie maritata si avea retineri, de cum a divortat, Mihaela a avut unda verde la intalniri cu alti barbati. Odata ce s-a vazut o femeie libera, bruneta a inceput sa iasa si mai mult la cluburi, dar si sa raspunda pozitiv invitatiilor in oras. Culmea este ca femeia a fost vazuta in compania unui tanar care seamna izbitor cu fostul ei sot, dovada ca bruneta are un anumit tipar in ceea ce priveste barbatii: musculosi si plini de tatuaje.

 

Mihaela s-a apucat mai nou de concursuri de bikini fitness

Mihaela s-a apucat mai nou de concursuri de bikini fitness

S-a apucat de culturism 

Dupa ce s-a vehiculat ca face videochat, Mihaela s-a angajat de urgenta ca instructor de fitness. Bruneta, care in decursul a trei ani si-a transformat radical corpul, a devenit un exemplu pentru multe tinere. De la dorinta de a scapa de kilogramele depuse in timpul celor doua sarcini, „spintecatoarea” a ajuns sa fie obsedata de sala de forta. La momentul de fata, trupul ei este plin de muschi si, profitand de acest lucru, a decis sa se inscrie la concursuri de culturism pentru femei.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *