Declarații șoc ale Ioanei: ‘Hel-Alen nu are lumea la picioare…ci între picioare!’

Hell Alen

Hell Alen

Una dintre vedetele „Bârfei de Iași“, Ioana „Suedeza“, a făcut declaraţii bombă cu privire la viaţa Hel-Alenei: “Nu are lumea la picioare, ci între picioare!”.  

Întregul scandal a pornit de la faptul că fotomodelul Hel-Alen ar fi mințit că este studentă la Facultatea de Arte plastice, deși aceasta nu are luat nici Bacalaureatul.

Fiind întrebată dacă este adevărată această bârfă, Hel-Alen nu a infirmat informația.

Mărul discordiei dintre cele două fete se pare că este modelul Marsel Raiser, deși acesta spune că nu a întreţinut deloc acest conflict:

Marsel Raiser

Marsel Raiser

“ E exagerat acest conflict şi a devenit prea vulgar. «Cat’s fight!» Amândouă sunt prietenele mele, ţin la ele şi aş vrea să fie înţelegere între ele, pentru că până la urmă suntem oameni şi avem comportamente diferite. Hel-Alen e o persoana sensibilă, nu ştiu multe de viaţa ei, dar faţă de mine nu a greşit cu nimic. Ce face e treaba ei, are vise şi scopuri de împlinit. Pe Ioana o cunosc de puţin timp, dar pot să zic că ne-am înţeles bine virtual. E foarte deşteaptă şi hotărâtă. Părerea mea este că cearta asta nu are rost”, ne-a spus Marsel împăciuitor.

Ioana Cristea

Ioana Cristea

Atacuri dure

Însă, lucrurile nu sunt deloc amicale între cele două fete, care îşi aruncă una către cealaltă atacuri extrem de dure.

“Este o curvuliţă de doi bani care minte de îngheaţă apele, care a trecut prin patul

tuturor arabilor în speranţa de a găsi un trai mai bun şi un suport financiar! Este o persoană care îşi bârfeşte până şi cele mai apropiate prietene, si care nu are niciun viitor. Hel-Alen nu are lumea la picioare…ci intre picioare!”, atacă Ioana Suedeza.

În replică, Hel-Alen a făcut declaraţii şoc cu privire la viaţa intimă a Ioanei: “Îi este foarte ciudă pe mine pentru că eu şi Marsel suntem foarte buni prieteni şi nu ştie cum să mă elimine. În primul rând, Ioana, care a scris depre mine, e o animatoare, damă de companie în străinătate!”Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *