Deranj oranj

Acum, că marinerul e ocnă pe foștii supuși care au refuzat să-i pună susțiitoarea drept mare șefă de partid, știe o țară întreagă. Dar ce deranj o să provoace oare la Iași recentul congres al PDL?

Surse bine informate care își mai fac veacul în sediul de sub sediul PSD ne-au zis că un fost prefect de Iași, Dragomir pre numele său, se bucură și dansează mai dihai decât a făcut-o odinioară prin secțiile de poliție de a ajuns vedetă pe youtube, deopotrivă cu MRU, întâiul utecist al târgului. Împreună, speră să adune pe lângă ei pedeliști udristo-băsiști, cu care să revitalizeze dreapta românească. Hi hi hi… Păi ia să vedem noi cine ar fi pedeliștii ăștia la Iași?

Deranj oranjÎntâi de toate, de domnul Spânu, moartea alegerilor, un om pe care nu l-ar mai alege nimeni nici măcar șef de scară de bloc, darămite deputat. Nu-l știți pe domnul Spânu? E domnul acela care a făcut un fel de pasiune masochistă din a sta într-un grupuscul condus de pe margine de un președinte care l-a acuzat public că a vrut să-și impună un neam șef la vamă sau peste niște cazane sub presiune, că nu ne mai aducem aminte.

Ar mai fi și rectorissimul Mitică, întotdeauna primul plecat și ultimul sosit, singurul personaj politic din România care a fost incapabil să se suie în 2008 pe valul politic care a purtat PDL la victorie și a pierdut primăria Iașului, având ca vector de imagine un personaj cu cazier.

Dar de Nicușor-faceboook Păduraru ce ziceți? Numai cât postează omul ăsta trei cuvinte pe facebook și toți dreptacii, prieteni de-ai săi, îs înfiorați de cât de bine ar putea să facă națiunii omul ăsta. Să tot fie vreo șaișpe oameni! E drept că nu îi prea iese interacțiunea cu poporul în fizic, fiindcă se zice prin târg că a aplicat filozofia Boc într-un SRL local și era să iasă cu bătaie.

Cu asemenea oameni, abia așteptăm să vedem dreapta românească și ieșeană luându-se la trântă cu proaspăt-unsul președinte municipal Chirica…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *