DEZASTRU! Antonia a pierdut procesul cu Vincenzo Castellano!

Instanţele din Italia vor decide cine se va ocupa de creşterea şi îngrijirea fetiţei pe care Antonia o are cu Vincenzo Castellano.

Potrivit unei decizii definitive a Tribunalului Bucureşti, procesul de custodie provizorie deschis de Antonia pe numele soţului ei, Vincenzo Castellano, se va judeca în Italia. Hotărârea instanţei a venit în unei unei şedinţe secrete, ţinută în urmă cu două zile. „Jucăm în deplasare. E definitiv”, ne-a declarat, extrem de degajat, celebrul avocat Cătălin Dancu, apărătorul lui Vincenzo.

cea-mai-simpatica-imagine-cu-fetita-antoniei-cum-a-surprins-o-vedeta-pe-maya_1

Decizia instanţei aruncă în aer orice şansă a Antoniei de a ajunge la o înţelegere, în afara instanţei, în termenii stabiliţi de ea. „Noi suntem pentru negociere dar în condiţiile pe care le-am enunţat de atâtea ori”, ne-a mai spus apărătorul lui Vincenzo. Asta înseamnă o desfacere a căsătoriei din vina exclusivă a Antoniei, iar Maya să-şi petreacă cât mai mult timp cu familia tatălui. Înfrângerea este cu atât mai usturătoare cu cât – potrivit avocaţilor – şi dosarul de divorţ s-ar putea judeca tot „în deplasare”. Ca un făcut, o decizie a instanţei în legătură cu divorţul trebuie să vină fix înaintea Paştelui. În Săptămâna Patimilor…

„Nu e ceva care să ne surprindă. Există şi alte căi de atac. Nu este o înfrângere. Este o opinie a instanţei„, ne-a spus şi avocatul Antoniei.

Relaţiile de familie erau în mod iremediabil vătămate”

media_136993977915940600

Din spusele lui Vincenzo Castellano, cuprinse în dosarul de divorţ, bruneta şi-ar fi neglijat permanet şi aparent planificat familia. Mai mult, ea ar fi într-o relaţie cu solistul Alex Velea încă din 2012! Relaţie punctată de vacanţe petrecute împreună şi călătorii la Londra şi Istanbul. „De relevat atitudinea uşor imorală a reclamantei pârâtă prin faptul că şi-a dezvoltat o relaţie extraconjugală, de notorietate, încă din timpul căsătoriei, că şi-a neglijat fetiţa (…) cât şi datorită faptului că a fost majoritatea timpului plecată în turnee, concerte, activităţi de promovare publicitară, reclamanta pârâtă a pus în pericol dezvoltarea fiicei noastre”, scrie în dosarul de divorţ.
Antonia nu ascunde faptul că relaţia ei cu Vincenzo s-a stricat la scurt timp după nuntă. „Începând cu luna noiembrie a anului 2011, pe fondul neînţelegerilor şi opiniilor divergente în ceea ce priveşte viaţa de familie, am hotărât de comun acord să ne separăm, întrucât relaţiile de familie erau în mod iremediabil vătămate şi nu mai exista nici o posibilitate de a ne continua căsnicia”, afirmă cântăreaţa în dosarul de divorţ. În urmă cu câteva săptămâni, Antonia a anunţat că este însărcinată cu Alex Velea. De altfel, relaţia cu Velea este singurul lucru pe care Antonia trebuie să şi-l asume. Vincenzo e dispus să-i acorde custodia fetei dacă recunoşte în faţa instanţei că este singura vinovată pentru destrămarea căsniciei.

 

Sursa: spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *