Dezastru ieșean la Congresul PNL, dar Ignat zice că e bine!

Francezul  Pierre de Coubertin, întemeietorul Jocurilor Olimpice moderne, spunea , demult, că important este să participi la o competiție, nu să o cîștigi. Etienne Ignat, întemeietorul opoziției liberale cu orice cu preț în CL, ne spune cam același lucru , într-o postare pe facebook:

„Felicitari echipei PNL IASI pentru participarea la Congres si Consiliul National. Succes in noul mandat Alexe Costel si Lucian Petrica Rusu.”

Oare chiar așa să fie? Trebuie să ne sărbătorim învinșii? Trebuie să cinstim pe toți agaricii care s-au băgat în seamă și au pierdut?

Mai știe cineva cine au fost medaliații cu argint și bronz în probele olimpice cîștigate de marele atlet Carl Lewis la vreo cinci Olimpiade?Da, sau ba? Dar de Carl Lewis ne amintim. Cu toții!

Haideți să tragem linie la  Congresul PNL. Bodea a pierdut funcția de vicepreședinte al Regiunii NE în fața lui Nelu Bălan(logic, dealtfel, nu a fost numit și nici nu a putut să organizeze el scrutinul!), Bulgaru și Oprea au ratat intrarea in Biroul Politic. Doar Alexe e acolo,și asta datorită sprijinului extrem de vocal pentru Orban.

Nu e cam puțin pentru un județ, și un oraș, ce se vrea capitală a unei regiuni istorice ce înseamnă cam o treime din țară? Dați-i încolo cu citate din Coubertin și, mai nou, Ignat. E suficient .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *