Dezvaluire BOMBA in cazul VIOLULUI din Vaslui! Fata a fost SUNATA de un prieten in timp ce era violata: „AM O DILEMA! CE FAC?”

Lovitura de teatru in cazul „salbaticiei” care a socat intreaga Romanie, noi detalii incredibile iesind la iveala din cazul violului din comuna Valeni din judetul Vaslui!

Ei bine, Raluca – eleva batjocorita de cei 7 „salbatici” care in momentul de fata se afla in puscarie – a fost sunata de un prieten chiar inainte sa fie violata!

Potrivit rechizitoriului din dosarul violatorilor, un al doilea martor apare in acest caz. Potrivit cotidianului local Vremea Noua de Vaslui, Vasile Vlad Pintilie a sunat-o pe victima exact in momentul in care era violata de Burada, aceasta spunandu-i la telefon ca este intr-o mare belea.

Imediat dupa ce a dat declaratia la Politie, martorul a disparut din tara si a revenit dupa ce apele s-au linistit. Acum, acesta spune ca nu i s-a parut atunci ca fata ar fi avut nevoie la ajutor.

Intrebat de reporteri despre ce isi aminteste ca s-a intamplat in acea zi, Pintilie a povestit ca a sunat-o pe fata in timp ce aceasta era violata pe camp. „Nu parea sa aiba probleme. Mi-a raspuns o data si mi-a spus ca este intr-o mare dilema, cam asa ceva. Apoi nu a mai raspuns la telefon. Cand am fost chemat la Politie am povestit totul. Un politist mi-a scris declaratia. Eu doar am semnat-o. Am incercat sa o citesc, dar nu intelegeam scrisul, probabil ca a scris ce-am spus eu. Imi aduc aminte ca mi-a pus in paranteze la cuvantul dilema, belea, dar sa stiti ca fata la telefon atunci mi-a zis ca este intr-o mare dilema, nu belea cum insista politistul. Apoi am plecat la munca in Germania si o perioada n-am stiut nimic. Cand m-am intors am aflat ca am fost citat cu mandat de aducere„, povesteste Vasile Pintilie.

De partea cealalta, in rechizitoriu se arata faptul ca, „in timp ce victima se afla cu inculpatul Silviu Burada in masina, in intervalul orar 20.00-21.00, a fost sunata de catre Vasile Pintilie. Fata i-a cerut acestuia ajutorul si i-a spus ca a intrat intr-o mare belea, dar imediat convorbirea telefonica s-a intrerupt. Ulterior, Pintilie a apelat-o telefonic pe fata, insa, asa cum rezulta din declaratiile acesteia, Silviu Burada a respins apelurile„.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *