Dezvaluiri incredibile despre “cadana” preferata a lui Botezatu si Draghia! Sexy-profesoara din Mehedinti agata elevi de liceu!

Una dintre femeile care au luptat pentru inima burlacului Vladimir Draghia a ajuns de rasul liceului in care predau atat ea, cat si tatal ei, prefect de Mehedinti.

“Sunt frumoasa, sunt desteapta si imi place sa cred ca tu vei fi Cezarul meu. Destinul vrea sa fim impreuna pentru ca purtam acelasi nume”, au fost primele cuvinte rostite de Irina Draghiea la intrarea intr-o competitie in care trebuia sa lupte cu toate armele din dotare pentru a-l cuceri pe burlacul Vladimir Draghia.

Tinerei profesoare din Mehedinti nu i-a fost foarte greu, s-a folosit de farmecul ei si a reusit sa-I capteze destul de mult atentia.

Nu a reusit insa sa ajunga sa castige inelul vanat de toate femeile, asa ca s-a vazut nevoita sa se intoarca in anonimat, in Mehedinti, acolo de unde este originara. Ascensiunea ei a continuat la nivel profesional, insa trecut usor de la agonie la extaz, si iar la agonie.

Concediata din functia de director

Si asta pentru ca intr-un timp foarte scurt ea a fost numita director al Liceului Pedagogic din Severin, insa fortata sa demisioneze dupa ce ceilalti profesori au facut o cerere catre Ministerul Educatiei, in care au explicat ca numirea ei in aceasta functie nu este normala, intrucat nu era titular in acea scoala.

Asta nu a impiedicat-o sa obtina un nou post de profesor chiar in liceul in care tatal ei, prefectul de Mehedinti, preda istorie. Loc pe care l-a confundat cu scena de la “Burlacul”, iesind din nou la agatat, insa de data asta elevi, spun sursele noastre.

Irina a reusit sa innebuneasca un elev de liceu

Irina a reusit sa innebuneasca un elev de liceu

“Sunt o persoana din interiorul Colegiului National Pedagogic Stefan Odobeja, din Drobeta Turnu Severin. Irina Draghiea are o relatie cu un baiat care anul trecut a terminat liceul, insa relatia lor a inceput de cand el era elev. Vorbeste toata ziua despre iubitul ei, cum decurg noptile lor, ca ii lasa masina si ca se duce in fiecare weekend la Timisoara ca sa se distreze in club. Nici nu sta in cancelarie, alaturi de ceilalti profesori, numai in biroul directoarei, pentru ca tatal ei, care este prefectul de Mehedinti, preda si istoria aici. Ea nici nu prea vine la ore, insa cand vine da numai note de 10, nu se leaga la cap cu probleme. Dupa ce a jucat in filmul “Nu sunt faimos, dar sunt aroman”, si-a scris numele pe mai multe afise pe care le-a lipit prin liceu ca sa se laude ca e mare actrita”,a povestit unul dintre elevii irinei Draghiea.

Aschia nu sare departe de trunchi

Aceeasi sursa povesteste ca nici tatal Irinei nu este usa de biserica si ca dupa ce s-a despartit de sotia lui, nu insa si cu acte, ar fi inceput o relatie cu o tanara de 27 de ani.

“Tatal ei are doar patru ore ca profesor in liceu. Cu cine credeti ca seamana ea? Cu el! “Smecherul” Nicolae Draghiea si-a lasat sotia pentru o femeie de varsta cu fiica lui”, a povestit aceeasi sursa pentru Cancan.ro.

Contactata de Cancan, profesoara nu a raspuns acuzatiilor aduse.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *