Dom’ Vosganian, dați-i liber aplaudacului de pe facebook!

Nu mai poți citi vreo postare pe facebook a deputatului ALDE Varujan Vosganian că îți sare în ochi, de fiecare dată, un comentariu laudativ. Nu ar fi mare lucru în sine,Vosganian are și calități, problema e că întotdeauna autorul e una și aceeași persoană, recte, fostul primar de Tîrgu Frumos, Gheorghe Tătaru. Știți care, ăla de a pierdut alegerile din 2012 la vreo 2 voturi. Iată ce scrie Tătaru la ultima postare a lui Vosganian, un anunț despre lansarea la Cluj a volumului său „Copiii războiului”.

„Cred că va fi cea mai impozantă lansare de până acum. Scriitorul Varujan Vosganian trebuie să se pregătească pentru un număr record de autografe.Valoarea romanului Copiii războiului,este confirmată fără echivoc de numărul considerabil de lansări în țară și străinătate iar acțiunea continuă.”

Trecem peste exprimare (un om, un bloc, in fine, ceva material poate fi impozant, o lansare de carte nu!) și peste comicul prilejuit de formularea „acțiunea continuă” ( ne aduce aminte de promo-urile lui Victor Rebengiuc de acum cîțiva ani!) și rămînem doar cu o senzație pe care nu o denumim din motive de posibilă sensibilitate stomacală a unor cititori.

Dacă tot aveți nevoie de aplaudaci, măcar mai rotiții, dom’ deputat, nu lăsați greul pe unul singur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *