Domnisoara bine facuta, ingrijita si plimbata, caut sa ma distrez cu arabi generosi! Cum au ajuns asistentele noastre in Dubai

Din ce in ce mai multe domnisoare parasesc Romania pentru a-si cladi o viata lipsita de griji in Dubai. Cele mai multe dintre ele reusesc inca din primele zile, iar altele, nu la fel de norocoase, isi incearca norocul pana cand isi ating scopul.

Din dorinta de a duce o viata lipsita de griji, insa fara a face prea multe eforturi si fara a fi nevoite sa munceasca din greu, multe dintre tinerele din Romania pleaca in Emiratele Arabe, acolo unde ajung sa intretina atmosfera la petrecerile fastuoase.

 

Rodica Miron s-a mutat in Dubai

Rodica Miron s-a mutat in Dubai

Cliente false pentru sute de euro

 

In Romania, debutul si l-au facut pe micul ecran, ca asistente TV, dar si drept cliente false prin cluburile din Capitala. Drept exemplu elocvent stau Rodica Miron si Marinela Avadani. Tinerele, insa, si-au dorit mai mult decat cateva sute de euro pe luna, asa ca au pornit catre un teren neexploatat la maximum. Profitand de aspectul lor fizic, Rodica si Marinela, dar si multe altele, au ales ca destinatie de distractie, Dubaiul.

Marinela se da in vant dupa petrecerile pe yaht

Marinela se da in vant dupa petrecerile pe yaht

Aici, tinerele fac, in speta, acelasi lucru pe care il faceau in Romania, insa pe bani mult mai multi. Se pare ca, de la cei 50 de euro pe care ii luau in tara pentru a fi clienta falsa, ajung si pana la 500 de euro pentru o seara.

 

 

Marinela Avadani este prezenta la orice petrecere din cluburile din Emirate

Marinela Avadani este prezenta la orice petrecere din cluburile din Emirate

Se distreaza pe yahturile seicilor

 

Se prea bine stie ca magnatii din Emiratele Arabe sunt innebuniti dupa femei frumoase, dar si dupa petreceri fastuase. Fiii de seici sau oamenii cu dare de mana, organizeaza petreceri la cluburi sau pe yahturi, unde romancele au intaietate. Se zvoneste ca, pentru a anima o petrecere pe barca, fetele iau sume intre 300 si 500 de euro, asta doar pentru simpla lor prezenta. Cateodata, si asta destul de des, cei participanti la distractie isi arata generozitatea si le recompenseaza pe tinere. Nu s-a auzit pana acum ca vreo fosta asistenta TV sa refuze vreun cadou sau o suma de bani primita de la arabi.

 

 

De cand s-au mutat in Dubai, cele doua au devenit foarte bune prietene

De cand s-au mutat in Dubai, cele doua au devenit foarte bune prietene

Isi platesc singure chiria pana cand gasesc un sponsor

De cele mai multe ori, foste asistente nu pleaca pe cont propriu, ci merg la alte romance deja stabilite in Dubai. La inceput, pana reusesc sa se puna pe picioare, impart chira unui apartament, iar apoi, dupa ce isi gasesc un barbat potent financiar, scapa de aceasta grija. Mai mult, se pare ca nu oricine poate ajunge clienta falsa la petrecerile din Emirate, ci este nevoie de o recomandare. Se pare ca exista un intermediar intre fostele asistente TV si oamenii de afaceri arabi, intermediari care isi iau comision 50 % din banii oferiti pentru fete.

 

Bruneta este prezenta la petrecerile seicilor

Bruneta este prezenta la petrecerile seicilor

Inventeaza o poveste pentru Romania

De cele mai multe ori, niciuna dintre cele plecate in Dubai nu recunoaste ca lucreaza ca si clienta falsa. Tinerele sustin ba ca si-au gasit un job ca model, fie ca invata. Spre exemplu, Rodica Miron a declarat ca a ales sa plece in Emirate tocmai pentru a studia acolo scoala de televiziune si ca vrea sa urmeze o cariera in domeniu, in Dubai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *