Dorința cea mare a lui Liviu Vârciu

Mulți îl consideră pe Liviu Vârciu un adevărat Don Juan care învârte fetele pe degete și care niciodată nu poate fi stabil într-o relație. Cu toate acestea versiunea lui este cu totul alta.

’’Eu nu cred că am succes la fete. Sunt singur. La petreceri vin mereu însoțit de bărbați. N-am noroc. S-a înțeles total greșit ideea de Liviu cuceritorul. Eu nu sunt așa. Au fost multe fete în viața mea. Acum însă m-am maturizat și vreau să mă căsătoresc. Îmi doresc o familie”, ne-a spus, mai sincer, ca niciodată Liviu.

Mai mult decât atât știe exact ce își dorește de la viitoarea sa soție. “ Vreau să mă surprindă în fiecare zi. Să nu fie mereu la fel. Într-o zi să fie mai nebună, în alta serioasa și în alta ciudată”, a mai completat el.

Până atunci se bucură de fetița lui, Maria Carmina (14 ani) pe care o are din relația cu fosta lui iubită, Ami, pe care însă nu a dus-o la altar, el spunând că pe atunci era mult prea tânăr ca să știe ce înseamnă o căsătorie. Vârciu a devenit tată la 21 de ani. Femeia cu care s-a căsăatorit a fost însă Adelina Pestrițu pe care a dus-o la altar în 2009.

Un an mai târziu cei doi s-au despărțit și asta pentru că Adelina nu ar mai fi suportat infidelitațile lui Liviu. Deși au mai avut ulterior o tentativă de împăcare, nici de această dată nu a fost cu succes.  Liviu s-a consolat apoi în brațele mai multor femei cu care s-ar fi zvonit că are o relație. Printre ele se numără Ilinca Vandici, Alina Eremia sau Nicoleta Nucă.  Râmâne de văzut cine va fi cea cu care el va trăi fericit până la adânci bătrâneți.

SURSA:ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *