Doru s-a întors acasă!

Criza financiară din Italia, îi aduce pe tinerii cu iniţiativă români înapoi, în ţară. Printre ei şi Doru Mocanu, un designer ieşean stabilit în Peninsulă, care s-a hotărât să ne prezinte noua colecţie:

„Colecţia mea de tricouri unisex, intitulată <I love G>, este deja pe piaţa din Italia din luna august. M-am hotărât să o aduc şi pe piaţa din Iaşi, în primul rând pentru că sunt ieşean. Tricourile sunt disponibile în opt culori, iar print-urile sunt în număr de 40. Sper ca lucrurile să meargă bine”, ne spune Doru Mocanu.

Tricourile vor costa în jur de 70 lei şi vor putea fi găsite în diferite puncte de distribuţie din Iaşi şi nu numai. Doru mărturiseşte că ceea ce îl inspiră „sunt oamenii care vor să poarte lucruri inedite”:

„Sunt mulţi băieţi care, după ce mi-au văzut tricourile, m-au felicitat şi au spus că în sfârşit pot găsi ceva pe plac. Bărbaţii nu prea găsesc lucruri de calitate şi deosebite, motiv pentru care m-am hotărât să vin cu o nouă colecţie de cămăşi şi, de ce nu, cu o întreagă colecţie vestimentară. Chiar acum lucrez pentru colecţia de cămăşi şi pentru cea de tricouri unicate!”.

Lansare noului proiect al lui Doru va avea loc în luna martie, într-un club din Iaşi, şi va fi susţinută de o surpriză inedită: o vedetă autohtonă! Cin’ să fie, cin’ să fie?

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *