Doruș de la ApaVital a dat lovitura! Sau nu?

Bombă mare pe piața achizițiilor guvernamentale, dragi bârfitori, unde directorul tehnic de la ApaVital, Mihai Doruș, a fost cooptat în Guvernul lui Grindeanu, pe un post de secretar de stat. Potrivit anunțului oficial, nu e vorba de un minister oarecare, ci chiar de cel al Dezvoltării Regionale, unde ieșeanul Doruș se pare că vas ta pe un munte de bani. Sau, cel puțin, îi va avea pe mână până la finalul mandatului.

Acuma, nu punem la îndoială calitățile lui Mihai Doruș în diriguirea banului public, atâta timp cât și pe la ApaVital i-au trecut niște zeci de milioane de euro prin mână în ultimii ani, și alte zeci se anunțau să vină. Ca atare, omul a văzut la viața lui ceva țevi și conducte de canalizare, de la proiect până la băgare pe sub pământ.

Noi ne punem întrebarea însă dacă mutarea lui Doruș la Bucale e o promovare conform meritelor sale ca profesionist sau, cum se spune prin culisele managementului de vârf, un pas înainte, dar ajutat de un șut în dos. Noi am merge totuși pe prima variantă, la gândul că ceva firfirei printre degete îi vor scăpa și spre Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *